Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve su vam to analize, gubitak Beograda znacilo bi samo gubitak glavnog grada. Tako ste slinili I na gubitak Banjaluke, pa vam drekavac sa srednjom skolom ospori sva dubokoumna zapazanja.
Koja je to borba za vlast, ve viđeno do sada na prostorima Balkana. Ja pa ja, svi drugi su izdajnici, lopovi..nisu srbi..
Izgubice Bg , al samo bg
Picousti je i dobar kakvi su ostali isto i Laktaski vepar kakvi su ostali.Malo zagalame na Kosovo ,malo na otcjeplenje i tako dozivotni predsjednici.Nebeski vjeruju u sve
Kojim naizvjesnijim, jeste vi normalni. Prvo nema pravog protukanidata, a i da ga ima vise od polovice naroda je odavno ispran mozak. Cak i da nije tako, naci ce nacina da prebroji glasove us voju korist, kao i Mile u manjem entitetu.
Parizer...
Penzionerima treba zabranit da glasaju. Kupe ih za kilu brašna
Opozicija može da osvoji samo krug dvojke u Beogradu, ali ne i ceo grad.
Ovaj pičkousti šešeljov ucenik ce ponovo odvesti Balkan u nova krvoprolića
Govnjaru dosta je vise itebe idi u P…materinu !
Ima da pobijedi Bugojanac. Dodik će opet natjerati u nedjelju Bosance u redove da biraju Srbijancima Bosanca. Veseli se srpski rode američkim naliv perima i parizeru.
Srbija do Kosova.
Gdje ti je kisobran, djubre?
Ako izgubi, poskupljuje parizer. 😢
Jadna je to opozicija. Lesinarenje nad mrtvom djecom kao put kako doci do vlasti. Cak ni svoja imena nisu smjeli stavit na listu.