Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sirotinjo za sendvič se prodaješ a oni vile na Dedinju i Beogradu na Vodi. Kako se možete u ogledalo pogledati.
Ko ih je kleo, nije dangubio.
Ono malo istinske opozicije bojkotovalo izbore, ovi što su dobili par mandata imali podršku režimskih medija. U kampanji napadali Đilasa (koji nije ni izašao na izbore) a ne Vučića.
Mi se mozda i nekako kroz iglene usi izvucemo iz provalije, ali ova Srbija nikad.
I na KLIX u vucicevi placeni komentari
Dok god ne bude elektronsko glasanje svi izbori su namjesteni ali bukvalno polradeni
Sta mene briga politicki izbori u Srbiji ali ta ista Srbija se mjesa u unut arnje odnose u BiH . Srbijanci ima da sutite sve dok je Vucic na vlasti , i samo nastavite kriti istinu i prekrajati istoriju .Ja djelim ljude na dobre i zle ali koliko je zla ucinjeno od strane Draze pa sve do Milosevica u BiH ni sama vas Drna nemoze porati od sramote..
Jesu li izbrojane vrece listica iz BiH?
Bas cudno da ste pobijedili kad ste bukvalno s puskama ljude tjerali da glasaju za vas.Normalnu postenu osobu bi bilo sramota da se pojavi a ne da jos likuje nakon kradje koju je vidio ko god je pratio izbore
Ko mrzi Srbiju treba da se raduje ovakvim rezultatima izbora.
I ovoga će morati skidati sa trona kao Miloševića
Pa call centri su direktno narušavanje predizborne šutnje!!! Poništiti izbore!!!
Neko zasluzi: Oskara , zlatnu palmu, zlatnog medvjeda. A vucko je zasluzio: Zlatni kišobran🫡
Aha. Nevjerojatno kao crnogorska liga 3-3.
opet neki izbori
smijesno nije trebao ni organizovati izbore i trositi novce
ovo je nevjerovatno koliko smo krali i kakvi smo i opet ovce glasaju...pa to jest fakat fenomen ti si upravu
ja sam mislio da su bosnjaci za proucavanje. ali nisu. To su srbi definitivno
To je tako. Prije nego je postao predsjednik bio je opasan kao Mali plamen vatre na sibici. I kad je prvi put dobio predsjednicki mandat, tad je istovremeno taj Mali plamen vatre dobio I rafineriju nafte. Naravno taj Mali plamen I nafta su se spojili i sad sve vatrogasne sluzbe svijeta ne mogu da ugase taj pozar.