Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogodine u NATO-u , ne laži psihopato ...
@Folder Rusi su ga usporedili sa Sheron Stone iz "sirovih strasti" kako se vrpolji na stolici i prodaje picu za mici . Vala odlična usporedba.
@Folder Ko je nama oj Bošnjaci uzeo 50% zemlje, pa jel nas sram da ovakve hulje i nikogovići sad gospodare našom zemljom.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ma vi balkanski politicari ste nesposobni bez Amera prdnuti ne smijete i ne znate. Oni sta reknu to prihvatate odmah
@ovaj vucic je zesci psiho tipican primjer obrnute psihologije najludji i najinteligentniji lik u politici balkana zadnjih 40 godina
@gooUser1599081167 Narode bjezi sto brze iz ovog crne rupe koja privlaci svo zlo koje se moze nanijeti. Imamo sve a nemamo nista ovaj prostor je uklet!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dogovorio se sa siptarima na nasu stetu.
Dostojanstveno? Da, dostojanstveno si potpisao.
Kad vidim i čujem ovog pacijenta, onda mi bude jasno u kakvom su kurtzu srbi kolektivno kao pleme !!
Gdje su ta izvinjenja da i ja pročitam. Ruska politika je kazala što je imala, preko svoje glasnogovornice Zaharove. Ostalo se događa samo u Vučićevoj glavi.
Ne znam kako da ovo kažem ali Srbe ne vole ni bosanci i hercegovci,hrvati,crno gorci,makedonci,albanci ali i kosovo nije radi mržnje prema njima nego kakvu politiku vode političari te zemlje i 50% ne bi se složilo sa ovim što pišem,ali mijenjajte ljude.
@Megusta123 i što amerikanci,rusi,kinezi,nijemci i drugi igrači dave balkanske zemlje i zašto amerikanci kontrolišu izrael,i ostale države afganistan,irak,iran,tursku,bosnu i hercegovinu,hrvatsku,crnu goru i pokušavaju srbiju isto tako ali ne mogu.
Koliko si jadan psihopato
Vidjelo se..pokazao si "SVOJE ON" pred Amerima...
covjek nije nocima spavao,a bio 3 dana u SAD. sjedio na stolici isped Trumpa kao djete na tuti orvotio Srbima celicna vrata,jel vas svijet mrzi zato sto ste genocidan narod..
Moj Acika, Putin je odrastao u vojnom režimu,bivši KGB-ovac,okaljen i operisan od svih osjećaja,taj se ne izvinjava nikome a kamoli tebi jado jadni.
S obzirom da je uvreda javna i izvinjenje treba da bude javno. Nije uvreda ucinjena licno Vucicu, nego instituciji predsjednika Srbije, posredstvom medija a u cilju javnog omalovazavanja. I sad kao oni se licno izvinuli i to je to :) prica za malu djecu.
Hahahahahahahaha
Pussy lips lazes opet
Da, da, izvinili, izvinili... zamijenili fascikle...
Sjedi budaletino smiju ti se svi pocev prvo od Rusa....
Putin i Lavrov mu se izvinili lično i obećali mu dati olovku kojom se samo oni potpisuju. Šta je ovaj čovjek sebi umislio bože dragi. Pa oni za ove male države kao naše nemaju vremena ni da misle o njima.cccc. pravi psiho. Jel' se ovo zove podvojena ličnost u medicini?