Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugar iz Beograda treba da ide u Skoplje nešto na par dana i traži smeštaj preko Airbnb-a. Našao neku gajbu i poslao poruku vlasniku, ovaj odgovorio: "Sve može kako hoćeš, a pošto si Srbin ne moraš ni da platiš. Covid mi je odneo trojicu dobrih prijatelja, a roditelje, sestru i ženu su mi sačuvale srpske vakcine."
Makedonci su veseli, iskreni i pošteni ljudi. Krezave SDA tallibančine su sve suprotno.
zato Makedonci ostaše u zajednici sa genocidashima ?😜
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosnjo zaostao u 90tim godinama, mrzi Srbe, zeli osvetu i dobro je prolupao. Bosnji treba jedan sistematski pregled zdravlja kod Dr. Dabica
@ da, to želimo. Samo, Dabić nam je nedostupan. Uskoro i Dodik.
Treba li vam kredit? Ekspresni zajmovi su tu za vas da aplicirate i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni Kontaktirajte ih na sljedeće načine: Whatsapp: +13057093298 E-pošta: [email protected] WhatsApp: +13057093298 Vrijedni su povjerenja i ne varaju, jer sam od tada s njima, pa iskoristite ovu priliku da se zapanjite
Treba li vam kredit? Ekspresni zajmovi su tu za vas da aplicirate i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni Kontaktirajte ih na sljedeće načine: Whatsapp: +13057093298 E-pošta: [email protected] WhatsApp: +13057093298 Vrijedni su povjerenja i ne varaju, jer sam od tada s njima, pa iskoristite ovu priliku da se zapanjite
A sve trojici se drmaju stolice ?
A sve trojici se drmaju stolice ?
Kad se predomislite javite se da vam otvorimo pretpristupne pregovore. Biće 35 poglavlja kao za EU pa nemojte žurit.
Nek se stvori vise i taj Mini Šengen pa da svi zajedno u paketu uđemo i u NATO Savez i EU kako je to bilo i zamisljeno. Nadam se da ce Turska uc, jer EU podhitno treba srediti stanje tamo i zaustaviti daljne valove migranata, a izbaciti Madjare i Poljake koji im prave već duze vremena probleme.
Jes izbacice stub katolicanstva Poljsku😂😂😂😂
Cirkus. Ove tri države zajedno kad se zbroje imaju manji BDP od centra Munchena. Gospodo, napravite reforme i pristupiti Europskoj uniji. Od ovog Kraljevstva Srba, Albanaca i Makedonaca nema vajde.
Mali sengen može samo BiH, Crna gora, Kosovo i Magedonija. Albanija i Srbija ni pod razno.
Mali sengen moze samo bez Srbije. Kada se Srbija javno deklarise da nije za stvaranje Velike Srbije ili srpskog sveta onda može. Sta da nijemci traze stvaranje njemackog sveta . Austrija , dijelovi Belgije Luxemburg, Holandija , dijelovi Francuske itd. Svi govore njemackim jezikom. Njemacka i danas placa ratnu odstetu Belgiji . U Njemackoj je od 2 s.rata do 1992 god bio visoki predstavnik sa vecim ovlastima od ovog kod nas. Kome srbija prosipa šuplju.
Ovo je buducnost Balkana. Zar mislite da nas u Srbiji zanimaju sukobi i Dodikove gluposti? Nadam se da cete smeniti Dodika i Bakira i da cete se prikljuciti ovoj inicijativi.
buducnost balkana sa smrdijom ??? to samo srpski narcisi poput pickoustog sebi mogu bolesno umisliti da su oni bitni na balkanu i da mogu biti neki lideri balkana
Ja bih Srbiju izbacio iz udžbenika geografije, kakav mini šengen, sa Vulinom i radikalima. Pa čovječe, u Srbiji je za predsjednika narod izabrao Tomislava Nikolića za predsjednika. Čovjek je etnički vojvoda. Ziiiiiiid nam treba, veliki zid na Drini. Za zid treba da se borimo. Viiiiiisoki zid. Debeli ziiid. Kapiš?
mali shengen…to vjerovatno cine vojvodina, sandzak i beogradski pasaluk
Mali šengen je ''srpski svet''dušanovo carstvo v.srbija
Lijepo što priznaš. A onda se čudiš što Bošnjaci i Crnogorci tu ne žele ni prismrdit.
JA PODRZAVAM SVAKI EKONOMSKI POMAK NA BOLJE, OVI NASI MOGU SAMO U SENGEN DA NAS OROBE.
pickousti snajperista sanja snove