Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsednik Vučić je priznat državnik u celom svetu i Srbija se ponosi što ima takvog predsednika.
Predsednik Vučić je priznat državnik u celom svetu i Srbija se ponosi što ima takvog predsednika.
Srbija je medju prvima pruzila pomoc Turskoj zbog zemljotresa koji je bio razoran,i time dokazala da je iskreni prijatelj Turskoj i Turska to zna da ceni i na obostrano zadovoljstvo nastavice saradnja izmedju dve zemlje i jos vise ucvrstiti medjusobno prijateljstvo.
Turski narod je pretrpeo ogromnu tragediju i bol. Gradjani Srbije i Vucic uvek ce biti se i pruziti pomoc svima onima kojima je to potrebno. Erdogan je mnogo ucinio za nasu drzavu po pitanju ekonomske saradnje i stabilnosti.
Pitaju starog chetnika poslije 2 svjetskog rata Djede reci nam ko ti pobi familiju,silova zene,popali kucu,stoku i imanje? Kaze djed Svaba sinko,Svaba. Pita novinar,pa koga onda mrzis djede? Turke sinko,turke.
Kaze Brko Vucku Kad me pitas kako mi je,da ti roknu samo dvije, sve bi ti se samo kazalo... Valjda misli na ove podzemne sto su mu poslali Brko umislio da je neki veliki igrac,pa nesto po Balkanu sredjuje,uredjuje.Gledaj bolan svoju zemlju,raspalo se sve,a ti kao nekog velikig drzavnika glumis.Pusti ti nas na miru,mi nismo nikad bili Turska,niti smo mi tvoj amanet.
samo ostro sa Cetnicima👍🇧🇦
Putin,Erdogan,Orban,VuciC...........puno mjesta prazno pa hitler.
Vucko pushac
Nek ti Vucko zapeva onu lepu pesmicu sto je pevala devojka pred publikom pre utakmice brkoooo,a ti njemu nesto iz Kur'ana prouci na uho. Turci pogan najveca,zato nikada dok zivite necete biti u EU.
Dobri odnosi,a srbi im yebu majku u pjesmi pred Zvezdinu utakmicu😂 E moj sultane,izlapio si ti.
Nazvao rođaka da mu čestita rođendan.
Ne hebu Albanci Erdogana ni dva posto. Džaba pokušava preko Erdogana da lobira za svoju priču.
Nije ni (samo)mir rješenje treba narod da radi da se kreće da se međusobno uvažavaju i priznaju da su svi ljudi a onda sve ostalo(vjernici /nevjernici)a ne ovako uvjek se nađe neka budala koji igra na kartu nacionalizma i to dobro naplati.
Velika se go..a muteee..Svi bi kod Erde ovih dana , Neki lično..(i dvaput u dvije hefte ) , a neki telefonom ...Da čestitaju glavnom rođu..Ahhaaa , jest ...baš ...takoo..! A sutra sastanak o Kosovuu...itd...Vulee , gotovo je , breee..Videćeš...