Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebo vam vučić mamu koji mu medijski prostor dajete...
Upornost Klixa, da nam servira teme gdje ce pljuštati uvrede, se moze mjeriti sa ludilom Vučića, ne zna se ko je gori!
Kažu Srbija ima 250 tenkova bolje da su nabavili još 50 tenkova da zaokruže na 300 da kosovari nisu bezveze kupili 50 Jevelina više
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi se spremaju i prvom prilikom ce kao 92. krenuti ponovo da ubijaju nasu djecu.
... dođu hakeri i sve to ode u 3LPM!
Opasni ovi bosancerosi, sve prate. Nama je Berko reko da je tacno odredjeno koliko koja drzava na zapadnom balkanu moze imati naoruzanja tako da je sto on kaze ovo naoruzavanje srbije super jer je u granicama dozvoljenog. kad berko kaze onda mozemo mirno spavati a neka i medjunarodna z. nesto radi.
Opasni ovi bosancerosi, sve prate. Nama je Berko reko da je tacno odredjeno koliko koja drzava na zapadnom balkanu moze imati naoruzanja tako da je sto on kaze ovo naoruzavanje srbije super.
Al se ovi naoruzaju...valja bjezat na zapad...stoooo dalje
Samo ti njemu pripremi onih 539 da mogu komotno nabrat preko Drine ...
kad mirotvorci kazu da su, a nabavljaju oruzje
Kad se sjetim kakve su kukavice bili u onome ratu, ovo bi im i moglo upaliti. Da dronovi ratuju umjesto njih. Ali to ovaj put neće biti naš rat. Mi ćemo dobiti treći bez kuršuma ;)
Vodi ga ko cuku na lancu.
SAMO DA KAZEM AKO Fahleks Muslic NABAVLJA DRONOVE SAMOUBICE ONI SLUZE ZA AGRESIVAN RAT PA ETO GOSPODO KOME SE RATUJE PROTIV VISOKOEKSPLOZIVNIH DRONOVA NEK MU JE VESELO.
Nas moze spasiti samo rak na mozgu Mileta, ne bi li se prestalo pisati o njemu i njegovim odlascima u susjednu zemlju - vise je Mile na ovom nasem portalu nego na RTRS-u
Krv udarila na oči,oni bi da ratuju al srce junačko ne smije na mejdan, nego nabavi dronove samoubice pa onako hinjski sa daljine, još da nam kažete na koga bi vi to pucali nesretni narode umno poremećeni, svi vi ste kolektivno za psihijatrijske ustanove.
Doooodjiii, zaboraviii nudim ti nociii carobne ... Cemu medijski prostor za stoku sitnog zuba koja nema damu za bilo kakve bitke, narod koji velica ubijanje civila itd itd...
Koliko si jadan čovječe, da li se pogledaš kad u ogledalo.
dok trojka prazni kasarne, mogle se naci pare da se ne daje oruzije. udio u binasu, bnt i vitezitu ubacuju suvlasnika iz srbije. poluge moci sudstvo sa vukojom, tuzilastvo koje sudi samo genarale ABiH, granicnu policiju, osu, sipu daju rusiteljima. i uvijek napadnu Bosnjake sto nadzu medzu njima nekoh ko ih razoruza.
Znaci vukoja najglaniji...jel on to sredio debavca i sedmicu
Boj ne bije svijetlo oruze ,nego boj bije srce j junaka. Dzaba mi svi njegovi avioni i dronovi kad su to pi..ice.
Da da, aj ti put ukrajine kad je tako pa nam demonsteiraj iz prve ruke pa javi