Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od koga se ovaj brani i šta li sprema.
Ništa
Allaha mi ja ne znam protiv koga se oni spremaju da se brane, ko to ima pretenzije da napadne Srbiju od zemalja u okruzenju odnosno na cijelom Balkanu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Okruženi ste NATO paktom, dakle samo vam oni i mogu prijetiti. Kako misliš ukloniti tu prijetnju sa golobradm mladićima?
BiH nije u NATO-u a ako iko misli da ce vas nato stititi taj nema gram mozga
Ne nego ce pustiti vas da se naoruzate i da napadnete nenaoruzanu BiH jer naoruzavanje istoj ne dozvoljava Dodik. cccccccc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ajde bre, najedi se palačinaka
Obzirom na ravnopravnost spolova, znaci li to da se odnosi i na zene i muskarce.
U Bosni i Hercegovini nikada!
slat ce tudue sinove u rat svije ce sacuvati isto kao kod nas alija svije sacuvao a majke su izgubile po 5 sinova
A omladini se bas ono ide u vojsku...
Da u tih 75 dana, 75 puta rasklopi i sklopi pusku, vise zna od mulca koji bleji u kafani sa mobilnim povazdan
Po broju komentara i pisanju, da se primjetiti lagana panika
Ima li ovdje ovih iz Banjaluke, Doboja, Foče, Višegrada... Sad kad imamo srpsko državljanstvo i pasoše, valjda ćemo ljubav prema majčici Srbiji pokazati i tako što ćemo za nju i u vojsku otići! Jel' tako srpski rode?
Mirna dsl je najbolja solucija. U tkz. BiH jedino realno i održivo rješenje je mirna disolucija. Pa neka svako sa svoje teritorije trenutne i na papiru države, gradi odnose sa onim dijelovima svijeta, koji im najviše odgovaraju.
Jel da mogu danas sutra s kišobranima u BiH dolazit
Standardna priča, Srbi se brane, ali van svoje države.
Srbi se brane tamo gdje su ugrozeni. A drzave u kojima su, sve su posteno zivotima platili kada su te tkz. drzave oslobadjali od stranih otomanskih, austrougarskih, italijanskih i njemackih okupatora. A vi?...otkud vama teritorije
Koji je sendvič ovaj efendija dobio?
ZAPAD MU SVE PLACA!
Šuplja priča, kao on brani narod od nekog, spasioc alek bolesni
Ovo je tragikomicno, obavezni vojni rok 75 dana, dok se zaduzis i razduzis po KIC-u prodje vojni rok. Samo me interesuje ko` ce dragovoljno i ponosno sluziti taj obavezni vojni rok. Tatini i mamini sinovi, sportisti, politicari i jos kojekakvi, nece ti to sluziti! Hoce li im zabraniti mobitele i hoce li sluziti u mjestu stanovanja. Jedva Cekam taj cirkus.
Cemu onda tvoja sekiracija?