Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepa nezavisna Albanska država Kosovo.
vidjet ćemo u septembru...
Eh moj Vucko polahko sli sigurno gubis Kosovo. Ti se bavis entitetom tzv .rs da ga prisvojis Srbiji a Kosovo ode.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Glumac, vidi ti se u ocima da lazes. Mozes ti to bolje
Sta bi vi srbi bez istorije. Nikako da gledate u buducnost. I to sto vam je istorija lazna nego ste i vi svjesni toga i jos vjerujete u sve to. Kosovo pripada svim ljudima koji zive dole. Oni koji su pravili zulume oni si pobjegli. Pa za 50godina albanici bi bili vecina u Srbiji. Sta bi onda bilo? Budite sretni sto je Kosovo nezavisno. I u vrijeme SFRJ samo je 5% srba bilo. Ko je tada asimilirao. Turci su krivi za sve…
to je on onaj fazon drzite me da ga ne razbijem
Ne znam kakvom se čudu nada Vučko. Možda se boji da mu Kosovo ne uvede vize jer samo s pasošem može na tamo. A i ovi što govore 'do godine u Prizrenu' evo već 20 godina isto to govore. Samo name recite koje godine da znamo. 🤣🤣🤣🤣
nema tu kompromisa, Ameri su vec uzeli pare
Teror drzava a nada se,bas onako Vucicevski
🇧🇦⚜️🇽🇰🚜🖕
priznas kosovo i od ponedeljka pocnete raditi malo za narod a ne za mitove
Koje licemjerje i konstantno prepadanje naroda i prica o borrbi za Srbiju. Znao je prije 10 godina sta ce biti, stetan je samo zato jer medjunarodna zajednica strpljiva. Kosovo je samostalno i nema tu nikakvog kompromisa. On to zna vec dugo.
"mir i stabilnost" , 😅😅😅😅
Kako si laj'o u Glini? Internet je cudo. Sa svojim lazima i glumama mozes dezavuisati 40% nepismene srbijanske nacije ali, ne ostale balkanske Drzave, ipak, seljacicu iz nekakvih Cibuljcica u BiH
Pede**, nema RS na Kosovu. Jel ti jasno receno, jeste. Zahvali se kolegi Dodiku. Nema srpskog sveta osim 2m ispod zemlje,zlikovci. Nema za jednog srbina 100 Muslimana, nikad zaboravljeno neg,k nozi pseto, fašo!
Pede**, nema RS na Kosovu. Jel ti jasno receno, jeste. Zahvali se kolegi Dodiku. Nema srpskog sveta osim 2m ispod zemlje,zlikovci. Nema za jednog srbina 100 Muslimana, nikad zaboravljeno neg,k nozi pseto, faš.
Dobio je Aca instrukcije iz Kremlja da se dogovara, ali da se - ne dogovori !
Kakav ljigavac 🤮
Vučić može da bude sretan, ako mu dadnu burek.
Ima li tablica gdje Vučko?
Jedva cekam da se vratim u Srbiju?! Kolko meni ovo zvuci nenormalno!!! Haj svak voli svoje. To razumijem. Al ovaj je juce otiso!!! Nije prije 10gd pa sad jedva ceka povratak. Ovo preseravanje i za povratiti!!! Plus, sto djeluje kao da je cijeli svijet kontaminiran, nema zraka i ovaj sad jedva prezivljaba u nekom hotelu sa pet zvjezica i jedva ceka da se vrati da udahne srpski zrak.
Jedva ceka da dodje na Hepi i Pink, da glumi baju. Tamo ga uskopili, vidis da mora da sapuce da ga ko ne bi cuo