Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno ne gotivim ga, ali covjek je 100% upravu
Nasa stranka Official. Kada bi islamizirani srbi(tj. ovi bosnjaci) priznali svoje korjenje...u bosni bibse odpetljalo 99 posto problema...rjeseno bi bilo 99 problema.Ova zemlja bi prodisala i otisla naprjed.Jer dok god narod neće da rasčisti svoju prošlost-on stagnira-boravi u proslosti dok u sadasnjosti oni kao i njihivo drustvo propadaju.Za sve su krivi turci osmanlije i njihovi okovi.
Bilo bi skandalozno, jer bi tebe z*jebali skroz na skroz 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovaj bar nešto kaže, zauzme stav... naši ćute k'o zaliveni, isto debili !!!
Za sve bezmude bosnje balijandere koji se dive ovom genocidnom skotu, za par mjeseci ce Bosna biti anektirana u Srpski Svet, pa ce vam pickousti biti predsjednik, a Beograd ponovo glavni grad. Stoko bezmuda, sramoto bosnjackog naroda.
Sto si pametannnn u pm
bilo bi džaba si nam dijelio okruglousti
znači srbalji ne mogu u Ojropa HI HI HI
zato BiH ne kupuje vakcine dok ne vidi koje će važiti u EU
u prqvu je kvo..Zapad hoce lovu..ne žele nista kinesko..Kina je prejaka ekonomski
Tebe će Europa pitati što da radi. Tiho budi čovječe, nauči svoje mjesto.
A samo sekunda.. Ako ce se praviti covid pasosi, sta cemo sa djecom koja su se rodila ove godine i koja ce se roditi narednih 10 godina, hoce li se i oni morati vakcinisat i imat covid pasos samo zato jer je nekad postojala korona i jer njeni roditelji imaju covid pasos ? Ozbiljno pitanje
Kako će sputnjik da im plin zavrne uvedu li ovo sa pasošom ima da ukinu ovo prije nego što ga uvedu nastavlja se prljava igra na globalnom nivou do novog svjedskog poretka neka nam je bog na pomoći i neka kazni sve one koji su ovo započeli a do tada borimo se svi zajedno za naša ljudska prava ustavom zagarantovana koja nam pomalo pokušavaju uskratiti poz.
...pasoš „tigrovo oko“ i „putkoV“ u dzep pa pravac ... u pm..
kakav cemo mi pasos imati? da imamo ad hoc tijelo za nabavku vakcina... 😁
Boli vas briga, sad će turistička sezona, eto vam bogatih Arapa i Turaka, nek ostavljaju pare kod vas.Svi znaju da Srbija ima najbolje žene za j*bavati.Mi iz Sarajeva smo zadovoljni sa p*cama sa Pala i Sokoca.A jesu dobre,sto jes jes mmmm
EU je prosirena Njemacka to svaki covjek iole razuman moze da vidi. Ono sto Nijemci nisu uspjeli u 2 svjetska rata, uradili su na mnogo perfidniji nacin - ekonomskom kolonijalizacijom. Ne treba ni BiH, ni Srbija, ni Hrvatska, ni jedna zemlja bivse nam drzave EU, njima treba jeftina radna snaga i tampon zona protiv Rusije. Ovo sa korona pasosima ako im prodje je direktna poruka toga.
E pa njegovo mišljenje je bitno za EU ko lanjski snijeg. Ovo bi bila prava odluka EU, oni kpji prime rusko ili kinesko cjepivo neka idu na istok kod njih.