Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaše ujedinjavanje je opasno - genocidno. Zato vam niko ne daje šansu
Dodik se kaze bori protiv BIh gdje su muslimani dominantni, nije mu uspjela agresija i genocid, pa bi danas u miru da muslimani nestanu da bi mu takva BIH bila prihvatljiva, otkrio je sta ga muci a ne takozvani izvorni Dayton.
Mozete se ujedinjavati koliko hocete sa Vojvodinom, Sumadijom, Beogradom….Ali Bosnu necete dijeliti.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sami ste sebe izolovali, htjeli ste siluom provoditi svoje zločinačke projekte sad vam svi krivi, mrsss!
Servi preko svoje "pop kulture", tj. turbofolka, zadruge, retardiranih jutjubera i inih odavno ima dominaciju nad ovim prostorom. Bosnjaci i svi ostali bi, ako sebi zele dobro, trebali prestati pratiti ta sranje od programa i "talenata", jer dok nam se preko toga prikazuju kao dobre komsije i "bratoljupci", na politickom i ekonomskom nivou nas razbijaju gdje stignu. Sve s namjerom da nas obezglave.
Bas me cudi, poslije svega?! tako fini momci i devojke
Ujedini se ti sa tvojom mamom psihopatu jedan.
Mogu pričju i prepričavaju - nemogu da se samoujedine.
Koliko mržnje i glupih komentara. Ovdje nikad neće svanuti. Samo jad, bijeda i mrak.
PODRŽI IZMJENE USTAVA: https://www.izmjeneustava.com/
e vidis onu kucu tamo - dotle je srbija bila
Koji drugi? Flamanci (holandjani) i Valonci (Franzuci) u Belgiji? Ili Italijani, Francuzi i Nijemci u Svicarskoj? Madjari i Sandzaklije u Srbiji? ...?
Stav Brisela je da Srbi imaju identitet krda
Glumac, i to žašći glumac koji se pojavio na ovim prostorima?Suzu pusti kao DOBAR DAN! Frajeru imaš problema svojih, vodi računa o njima, pusti region na miru?
Bolesna srbska gamad genocidisti , nisu se nista opametili od Milposeviceve politike vec nastavili sa njom ali iza toga stoji Srpska pravoslavna crkva PC.
Pa kako se to mislite ujediniti kada su vam djedovine u različitim državama?!?? 🤔 Da ne misliš po receptu iz 90tih?!?? Znam da u Novom Zelandu i Australiji živi mnogo Srba. Je li se misliš i sa njima ujediniti?!?? Baš mi "nije" jasno! 🤔😉😡
odabij od naše avlije ćeto, a Kosovo si izgubio. Koga je briga za vaše agende i šta biste vi četaljli zeljeli? Genocid ide ispred vas i govori o tebi i tebi sličnima.
vele li da se Bošnjaci iz Sandžaka mogu pripojiti Bosni, a šta vele u Briselu?
Ovako nešto ne bi izjavija ni kurvin sin.
On je i gore od toga. Picousti snajperaš s Jevrejskog groblja.
Vucic bi da capne dio Bosne pod krinkom ljubavi prema Srbima u Bosni...kojima posljednih 150 godina ispiraju mozak da nisu Bosnjaci pravoslavci već Srbi