Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narcizam je pojam koji se odnosi na osobinu samoljublja. Označava pretjerano divljenje samom sebi s bahatim ponašanjem i nedostatkom razumijevanja za druge ljude, koje vidi samo kao alat za postizanje vlastitih ciljeva. Strukturni je poremećaj ličnosti, u kojem narcis zahtijeva i od svoje okoline da budu zavidni primjerice na njega i na njegova dostignuća.
Prodato davno
A Vule Parizer ne želi prije izbora u Srbiji. Znači priznaće oko Božića.
Kako sad nista nije kljucno a prije par mjeseci sve ovo kljucno bilo
Hahahahah.,Druze to si ti vec uradio,samo ne smijes da kazes javno.A doci ce dan i za to...
Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova. Niko nas ne može naterati..
Priznati priznati nego šta
Priznaj ga Vucko ionako si pe*er i s tim i bez toga
Ovi bosanci su bas tvrdoglavi.
Pickousti
Skemlija vucko 😹😹😹😹
Eeee Srbija bila 15 godina iza Bosne a sada 15 godina ispred!
Samo prihvatite istinu. Neće vam se ništa loše desiti. Probudite se. Nećemo vas napasti, vi napadate stalno. Ne svetimo se, nemamo kad. Priznaj i završi, to je riječ samo.
Ma kakvi! Samo II Poluvrijeme to rješava kada tada!
A da mu ne prijeta da ce ga ubiti, uhapsiti ili oteti hehehehe ? Dodini sa svim silama pokusava satro odcijepljenjem da odvuce paznju na BiH. A svi znamo da je potpis vec pao
Trazis alibi da ga priznas.I priznat ces milom ili silom.