Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prizno covjek Kosovo, danas dao Kurtiju zadnje opstine na sjeveru Kosova, i sad osniva novi pokret. Kad ga pitaju ko je prizno Kosovo, kaze Vucic nisam ja, nego moja bivsa stranka.
Teska je situacija, ali on ce prvo miting, pa onda sjednica "saveta za bezbednost". Pravi borac za Kosovo. Navukao ga Kurti opet.
Kurti je legenda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sad u autobuse,po sendvic,sok i u ponedeljak preko Vraca,Vijecnice,Dobrinje na posao u Sarajevo...
Kada te svedu u ćošak ti baciš bombu, osnivaš nešto novo. A izjava da su svi Srbi isti narod je žestoka dugogodišnja crkvena manipulacija pravoslavnog svijeta na Balkanu. Sprovodi se politika 90ih bez pardona.
i sasvim slučajnondan prije neredi na kosovu... sasvim slučajno
Fotomontaža na kojoj piše live 😂😂ma nem baš ti vjeujemo!!!
Hebo ti mitar miric kevu!
Vucko je majstor manipulacije.
Ostavimo sve po strani u vezi njega, a uzmimo u obzir to da osniva stranku/pokret a ima apsolutnu vlast, onda se da zakljuciti da taj covjek definitivno nije normalan. Ali bas, bas nije dobar sa glavom.
Koja je poenta da isti ljudi osnuju novu stranku?
Ovaj narod je SICK.
I zamisli zivis u Srbiji, odma se objesit. S.Korea i B.Rusija mogu ucit od Srbije..Jos im dodje Dodo Rusiju podrzavat 🤮🤮🤮
AAaasapramu kisa savmiting?
Dzukac ostaje dzukac🖕
Kakav narod, takva vlast :P
Čudna biljka ovaj Vučko, kad je sunce nosi kišobran, kad je kiša kisne.
Pa babo u bitki je tj ljude u beograd dovlacio ali milosevic nije sa jevrjeskog groblja na civile puco ili kako on tvrdi posmatro
Srbi su likvidirali normalnog i legalno izabranog predsjednika Zorana Djindjica, a na vlast je malverzacijama dosao psihopata i bolesnik Vucic koji je vikao ubicemo 100 za 1 (pucao snajperom i moguce da je upravo on ubio djecaka Nermina Divovica). Onaj smrad i izdajnik Konakovic leti tamo da mu lize dupe.