Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta se brineš, imaš kišobran...
Ima on sad mnogo jače oružje.
Samo nek je cmizdrit
Ne sikiraj se 100 za 1ednog
Bitno je samo drzati stanje nacije u strahu, jer na taj nacin se najbolje opstaje na vlasti, Zasto nisi na istom putu kao komsije, regija, EU, vec moras u kontru, dok ti gradjani odlaze upravo u EU da zive i rade. zapitaju li se politicari iz Srbije, kako to da niko od njihovih gradjana ne zeli u Rusiju.
samo se vi sprdajte a trebate citati između redova.pricekajte pobjedu trumpa i posljedice kod nas
Je dobro je da znaš da u Bosni I Hercegovini je NATO da ti ne bi nešto palo na pamet..
zeli da umanji značaj Rezolucije o genocidu u Srebrenici. Teško...
Sta je nekako ti ne ide uz plan da zakuhavas u BiH.
paranoja
Sta si se prepo, cipuljicu?
1500 nije nista
Pa sta ces bolan boriti se sa NATO-m...hahaha
hahaha ovaj može sa našim Baketom u trezor jedan drugom pelene da mijenjaju
Danas održana sednica proširenog kolegijuma generalštaba kojoj je prisustvovao i predsednik Vučić i istakao da su pred Srbijom veliki izazovi da je zadovoljan opremljenošću i modernizacijom Vojske Srbije ali se mora raditi na popuni broja ljudi naročito na severu Srbije u Beogradu i Vojvodini
Sve čovjek zna, njegova sigurnosna služba BIA nepogrešivo ga obavještava a čovjek mu prišao i samostrelom ranio policajca, pitanje toliko su efikasni.
Leti Bajro..
srpska posla