Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAJ JE 100% LUD
ovaj je ljubitelj g e n o c i d a
treba mu j e b a t i m a t e r
Prodao zdravlje svojih gradjana za pun kofer para, ima Zapad veca nalazista litija od Zrbije, ali ga ne zele iskopavati i povecati troskove za zdravstvo. Lakse je potplatiti korumpirane politicare u regiji, umijesane u sve i svasta, od trgovine narkotika do trgovine djecom
A VUCICA NE ZANIMAJU NJEGOVI GRADANI KOJI TU ZIVE STO SE KAZE STARA POSLOVICA GAZI PREKO MRTVIH DO SVOGA CILJA A TOG NARODA STU ZIVI NE ZANIMA NIKAKAV LITIJ
Srbija ima i nalazišta zlata. Oni koji maju zavist a to imaju mnogi, to nemogu unovčiti. Mogu se jedino otrovati.
Ma nije problem u litijumu nego u AKONTACIJI koju bi trebalo vratit, milijarda je milijarda drug !
Nije problem u litijumu nego u AKONTACIJI od jedne milijarde koja je izgleda rastaljena ?!
Ne zavidimo o ima koji dijamante imaju a eto tebi bi tre alo bit zavidan na nečemu... Idi doktoeu i reči će ti sigurno da sve bolesti nužno ne bole...
Tip podrzava genocid, a da ne podrzava ekolosku katastrofu! Samo treba gledati da ne zagadi Bosnu, za ostalo, neka pravi u Srbiji toksicna jezera kao u Juznoj Americi.
Ubismo se da proizvedemo tonu litijuma za otprilike tri elektricna auta, a onda da u tom procesu dobijemo 500 000 toksicne vode po toj toni proizvedenog litijuma!
500 000 litara toksicne vode po toni proizvedenog litijuma!
Tako to rade diktatori koji su zaljubljeni u sebe a Vučiću samo nedostaje ogledalce da ga pita "Ogledalce, ogledalce ko je najljepši na svijetu?"
Ko litijum kopa, sam pada u nju. E moj jadni serbski narode ako se jos palis na jeftine i otrcane ., a uz to i primitivne zapaljive izjave ovog glumca.
O vojvodo opet plačeš, šta bi bolan tek pričo da imaš more i turizam vojvodo ....
Poruka AV: Ako ste Srbin/Srpkinja i protiv rudnika litija ste onda ste izdajnici Srbije (i svega ostalog što ide uz to). Providna PR strategija čovjeka sa narcisoidnim poremećajem ličnosti kome je drama stalno u glavi a on je tu eksluzivni izbavitelj - a u stvari je prikriveni napadač koji radi u korist svog lobija.
Jaooooo kako nam je krivo što neće kopati u našoj zemlji, zagaditi našu zemlju, i dati nam po marku na svakih 100 tona. Šteta velika.
ili samo imamo normalno razmisljanje za zastitu svoje a i vase prirodne sredine.A to sto se on prodao za eure to je druga prica
Video u kojem Vucic i na kakav nacin kritikuje onog lika sto je ljetovao u Hrvatskoj treba da u buducim digitalnim enciklopedijama stoji kao primjer uz pojam za koji optuzuje druge da osjecaju a koji mi glupa umjetna intelegemcija nece da odobri jer misli da je govor znate vec cega. U tom slucaju prema Hrvatima.
Jao, providno, ali baš.