Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj klempe☺️
hamo vidi mu glave...
@Admiral Pravi Mr Bean 👌
Sami sebi jamu kopate. Vlast koja tuce svoj narod je samo korak od propasti. Samo Bosnji treba 30 godina da se probudi.
@Kovidash Po Bosnji mozes gazit nikad se nece oduprijeti,sluzi kao otirac za noge.Samo nemoj da mora na ulicu izac,ima siguran poso u uhljebskoj firmi, FTV,Elektroprivreda,Bh telekom.A to sto ga gaze to je nista sta on moze izdrzat za 500 km.
@Edo-Kengur ne mlati gluposti. Idu izbori, pa cemo vidjeti kako ce se glasati i kako ce se izraziti nezadovoljatvo. 25 godina nas hebu u zdrav mozak, i nas covjek opet razmislja ma dobro je nek ne puca, imam za rezije, hljeba i vode i dosta. Idu izbori, zivi bili pa vidjeli, a meni smrdi i na odgadjanje izbora zbog divne korone koja im je pala ko kec na desetku. Ako se to desi hocemo li se pobuniti? Mislim da necemo.
Građani odgovaraju na kršenja njihovih prava i sloboda. Sadističke srbijanske vlasti ogrezle u kriminal (kako objašnjavaju veze vučićevog sina i balkanskog podzemlja) pričaju o demokratiji. Opoziciju su pobili, ali mogu računati stim da će proći kao Čaušesku, kad tad.
Ti češ spriječiti idiote jedan...
@AlfaTeam Znas ono kada se neko naklati i zeli da istjera do kraja? Ehhhh tebi cu posebno da uceram dobro pa da ishceram to zlo koje siris...postaces samo gradjanin koji moze da glasa ali nikako da bude u politici i vlasti!Vidjeces ;) Sakaj nam osunecene, pogana marvo....vidimo se na ulicama ;)
@Kovidash Hocemo li im halaliti?! Hocemo li im Halaliti?! Pitam hocemo li im halaliti!? NECEMO! Krece iz Tuzle prijatelju! Bices pozvan...
Bolesna faca...
@gooUser1565008998 Ti cak nisi ni u onih 300 razbojnika, klosaru jedan! Mrvice ti daju ovih 300 BEGOVSKIH famElija!Jedi, bosnjo napaceni, gusi se...spasicemo i tebe, jer nisi svjestan koliko si los....izlijecicemo te ! Jesen stize dunjo moja!
Dosao vam je kraj THE END
Ministar odbrane brani državu od sopstvenih građana. NEVEROVATNO!!!
Golum .... Golum.... 😂
Ovaj kao i vucic nemaju dodira sa realnoscu.
Upravo to se i desava, Srbija napokon na silu šljama na vlasti odgovara silom, jedinim jezikom koji ta skrama razumije. Srbija, Vuline, niste ti i Vučić, Srbija je taj narod kom vas je svih dosta. A poslije onih ispada na izborima, da imate trun obraza, zavukli biste se u mišiju rupu, da vas niko ne vidi i ne prepozna, a ne biste ni pokušavali da pričate o Srbiji, zakonu, pravu, pogotovo ne o sili.
ganji
Nadam se većem sukobu večeras
A jeli vuline kako narod da odgovori na vase lopovluke i ljude koji nam umiru a vi kao imamo sredstva za lijecenje a nemate jer ste i to pokrali
a građani nemaju pravo dogovoriti silom na silu?