Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin i Vucic ista g*vna... Da Vucic smije, i on bi satrao sve oko sebe!
Sve je jasno. Vidi se da agresor podržava agresora
Koga bi Vučić žvaljavi satro. Devedesetih je Milošević koji je bio puno jači igrač od žvaljavog pokušao napraviti sa JNA Veliku Srbiju, na kraju 1995- te ga je Amerika spasila da završe kolektivno na Šumadiji. Kako li bi ova pičkha pizdousta tek prošla bez JNA sad kad i drugi imaju tenkove i haubice...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koga briga sta vi negirate,isto bi pocinili da ste ponovo u mogucnosti,naivno je ocekivati priznanje od onih koji su to pocinili,...Bitno je da mi znamo sta se desilo ali i ostatak civilizovanog svijeta...
Kad nestane vulina nestace i mrznje medu narodima.
Zar vam mogu biti braca ti koji su vam pola Beograda silovali pri oslobodjenju, mozda vam to ostalo od tada u genetici .
A boze budale
e moj vucko, ode kosovo. ili si namjenio pustiti vulina niz kanalizaciju.
Vucko dlaku mjenja ali svoje planove ne, mitraljezac sa jev.g.
Snajperista.
Ima par mj gdje sam citao ruski istrazivacki clanak. Od 5.000 ispitanika jedva je 6% znalo gdje se nalazi srbija. Rusi imaju sasvim druge probleme a i zivote tako da vjerujte, njih (osim politike moskve i nekolicine NEljudi) srbija uopste ne zanima.
Cista neistina. Ima jedna anketa običnog čoveka studenta iz Srbije koji je otišao u Rusiju i tom prilikom pitao u sred Moskve za Srbiju .. i svi su ne samo znali gde je Srbija vec su isticali kako smo dobrodošli i kako smo bratski narod. Pri tome su Rusi pesice došli u Bg i oslobodili ga u drugom svetskom ratu i stradale desetine hiljada vojnika u drugom svetskom ratu. Toliko o odnosima Srbije i Rusije
nema samo jako i direkt na medjunarodnu izolaciju osim rusije i sjeverne koreje..
Vulinu ni deset rezolucija.koje je Rusija sprijevcila ne moze da vas opere od genocida,vama je medzunarodni sud presudio i to niko ne moze da ponisti,vi jeste genocidan narod.
Politicki sud? 😆
Konjoglav i mravojed!!
Što mi brišete komentar?
Zločinci ne mogu priznati da su zločinci ,tako stvari stoje.
Vučic poslao Vulina na odvikavanje od droge
Jesuli ono i na zahtjev pickoustog uplovili ruski brodovi u jadran da ako napadnu Kosovo mogu mirno izvrsavati genocid nad kosovarima i da im pacuske budu pozadina.
Klix, jeli imate pojma/ informacija o trenutnoj situaciji na sjeveru Kosova!?!? Pa društvene mreže "gore", kao da će sutra novi "Kosovska bitka" , tiktok preplavili Srbi sa svojom ratnom propagandom& muzikom
Poremećen narod. Rekao bih cast izuzecima ali toliko su rijetki da nema potrebe. Nego Bosnjaci pamet u glavu i sve vracati istom mjerom u svakom pogledu.