Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rješenje,još jedan NATO udar na serve
Rješenje,još jedan NATO udar na serve
E moj Vesli ja nisam dobio stoljas od Sratka nego ti i pricao sa njim i razgovarao sa njim i druzio se sa njim ko najrodjeniji dok je Holbruk piso izvinite 100 puta u biljeznicu za ono sto anam je napraivo i aminovo samo da onaj guzeljator Klitnon dobije izbore bez problema i bez peripetija u drugi mandat.
Šta kažeš za npr Iračane? A palestinci?
Sve čovjek reko u 3 rečenice
Rece lik (iako, moram priznati, najbolji medju njima) koji je 1994. u Banja Luci senlucio sa Ratkom Mladicem, kojom prilikom su njih dvojica razmijenili i vojne kape.
Pencilin zvani Wesley Clark
Budjenje srba iz mitomanije ce biti jako bolno. vecina naroda ne vidi dalje od nosa al rado idu u EU.
koga je upozorio ?
Inače Klark je predjednik kompanije koja je dobila pravo na ekspoataciju uglja na trećini teritorije Kosova ...
Ako je iko udovoljio zapadu to je srbija postavljanjem brnabića na ključna mjesta.
To vec I ptice znaju
U interesu Rusije prodaju oruzje Ukrajini.
Niti podrzavam Rusiju a jos vise Srbiju, ali ne kontam u cemu je problem da neko pravi prijateljstva sa kim on hoce. Mislim razumijem nisam glup, ali u krajnjim crtama, ako smo dobronamjerni kakve veze ima s kim je ko prijatelj i pratner, imas ostatak svijeta, ko hoce s tobom eto radite, poslujte i sve ok. Ne znam cemu tolike tenzije na svijetu. Odlozi oruzje i radi svoj poso!
Ma nek pukne vise ovako se nemoze