Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlje zapadnog Balkana, su okružene zemljama EU, kako je moguće da smo mi krivi, kada prvo sa teritorije EU ulaze u naše zemlje koje im služe za tranzit može li neko objasniti..
Izvade turski pasoš i avionom u Sarajevo eto i tako se ide
1. januara je Hrvatska u šengenu a to znači ko u Grčkoj - vojska na granici jer od hrvatske granice i dalje nema više graničnih prelaza.
Hrvatska nece u sengen jer su madjari i jos neki protiv
EU je zanemarila ovo podrucje na svoj rizik, postoji razlog zasto su i rimsko i otomansko carstvo imali kontrolu ovdje da bi cuvali stabilnost u dubini svojih teritorija.
To sto je u cetvrtak njemacka usvojila davanje puno vise novca sa socijale za nezaposlene i trazioce azila sigurno ne doprinosi navali migranata. Sad kad vijest prosiri tek ce navale biti
Migranti u Srbiju i BiH ulaze iz EU...odakle su došli u EU,tko ih upusti!?
Setad iz maroka i alzira
Ovi se bas nemaju kime drugim baviti. Ponasaju se kao gazda u selu, a u gradu zadnja rupa na svirali
Sad kad uđu u šengen će se kontrole još više povećati. pa problemi ostaju u BiH. Ali samo je pitanje vremena kad će se promijeniti zakon o azilu
Znaci za blokiranje ulaska RH u Shengen kriva je BiH??
A sad je BiH kriva a ne svrbija,vucic i dodik,klempo vulin
Bosna izmedju dva krsta. Vjeciti neprijatelji.
Udaraju nas ispod pojasa s ovim izjavama a mi trpimo, do jednom. Nama će bit potreban jedan udarac da vas uništimo totalno. Zapamtite to.
kurcem tvoju mamu u celo
Hrvati vec oštre noževe za jedan novi Jasenovac
Susedi sve cete ih dobiti ovako ili onako.
Pa nismo ni s kim liberalisirali vize, Srbija je. O cemu prica ovaj seljacic iz Hrvatske?
naoružani ovi migrantu zadnje vrijeme ko je vidio pucnjavu iz kalaš u Horgošu, haman isilovci.