Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lajcak veći pakash od Šmita
..tu su negdje, bara bara
ja da sam predstavnik zapada ja bih samo napravio zid izmedju zapadnog balkana i zapada i pustio da se pobiju svi. Nema glupljih a krvolocnijih plemena od zapadnog balkana.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prosrpski lobista Lajčak bi najradije ukinuo Republiku Kosova i entitet RS proglasio državom. Ali to neće moći , uprkos podršci Orbana, Vučića i desničara u EU. Za krizu na Kosovu, kao i u Bosni, isključivi krivac je velikosrpska, načertanijevska politika Srbije i politika popuštanja EU i Escobara i Blinkena.....
Bravo, drago mi je da vidim da još ima inteligentnih osoba koje kontaju situaciju.
Nije sarkazam
Ne cudi me izjava od ljigavca koji vec dvadesetak godina otvoreno ili prikriveno podrzava velikosrpsku ideologiju i matricu svi srbi u jednoj drzavi...
Pa ja naj bolje da se zapuca.. Da jos jedan genocid naprave,malo je bilo.
Govnar obicni
Ne znam sto NATO ne napravi mudar potez, obeca ovim sa Kosova podrsku i onda ih ostavi na cjedilu. Nek se izrokaju dobro sa Servima ionako niko na Balkanu ne moze nijedne ni druge.
Zena srbkinja, to sve objasnjava
Lajcak je decenijama stekao ogromno bogatstvo na Balkanu. Nista dobro nije ucinio, samo vece probleme i haos pravio. Demagog i lopov.
Ima li kakav avion da preleti pa da kao HEPEK riješi sve probleme. Kao onaj kod nas neki dan...
Kosovo nije dio Srbije niti će ikada biti....Kosovo je neovisna republika.
Ovaj Lazar stvarno lici na uobrazenog Lajcka.
Lajčak je Mladić broj 2 ☝🏻
pa sta je to zabrinjavajuce? vojska se ne bavi politikom. ne donosi politicke odluke. ona silom provodi volju vlasti, tj. politicara.
Nato je i napravio problem tu, i ne, ne branim Srbe, svi tipovi poput Mladica i ostalih krvnika, ne mogu ni dobiti kazne kakve zasluzuju. Ali sto se Kosova tice, ta prica ne pije vodu, jer su Srbi neduzni
Dobio Vučić sjever Kosova u zamjenu da ušutka Dodika. Jer je Dodik počeo preskakati Vučića, sada prima naređenja direktno od Putina. Auuuu
Standardna izvuci guzicu
Naime, USA i EU su odredile da u sklopu pravljenja "stabilnog" Balkana Sjever Kosova treba da pripadne Srbiji, a ostatak Kosova ide u Veliku Albaniju, kao što RS i HB idu u V. Srbiju odnosno V. Hrvatsku. Zapadnjaci su pokušali na sve načine da stvore ZSO (repliku RS u BiH) na Kosovu, ali Kurti nije glup ni ljigav kao naša politička kamarila. Desperados Escobar je čak zaprijetio da će ZSO napraviti sa Kurtije. ili bez Kurtija. Kurti neće popustiti čak ni po cijenu US sankcija.