Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa aleksandar makedonski nema nikakve veze sa ovom bivsom jugoslovenskom republikom makedonijom.
Zaev se glupira. Naravno da slavenski Makedonci koji su tu došli u 6.vijeku nemaju ništa zajedničko sa Grcima i Aleksandrom Makedonskim koji je vladao 1000 godina prije.
ovaj je mudriji od bakira
Ščim se ljudi zamaraju...
Zbudalaštinama
Meni se povraća na Makedonce. Jednom smo sa njima igrali rukomet ili košarku, izviždali nam himnu ko da su im Grci ili Albanci došli. Par puta bacim oko na ZG, žena to kod mene gleda ne ja, debili iz Makedonije samo od Tošeta pjevaju pjesme 😂😂
Naravno da će od Tošeta pjevati pjesme, da ne bi možda od Kemala Malovčića?! Ne seri! I njima se od takvih povraća sigurno.
gori su od četnika jarane...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ce srbi reci da je Aca veliki iz Smederevske Palanke😂
@zastoklixE Nije, ovaj živi je iz okoline Bugojna.
moja zemlja Bosna i Hercegovina je stara hiljadu godina , ima rodni list ( povelju Kulina Bana ) ima svoje kraljeve Kotromanice i Tomasevice ima svoju vojsku , svoje granice , svoju valutu i svoje pismo bosancicu. ima svoju kuturu tradiciju sevadlinku , svoje kulturne i istorisjke spomenike Stecke . ima svoj narod bosanski i svoj jezik bosanski. Imamo sve sto malo ko u svijetu ima . Samo Kina Iran Japan Grcka i jos par njih ima to . Neka zivi vjecno najbolja zemlja svijeta BOSNA !!!!!!!
@apostrof Kina u kontinuitetu postoji gotovo 4000 godina, porediti bilo koju balkansku prciju sa Kinom je smijesno. Isto vazi i za Indiju. U manjoj mjeri i za Japan i Grcku. Idi umij se.
@PuskaIzNevesinja haj ti u stalu krmad te cekaju
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Makedonija nije nikakav nasljednik Aleksandra Velikoga braco trijeznite se.
@Vlahocetamol Abu ti li si?! Zar te ona grdna kuga od admina banova tokom moga odsustva? Ooo vraga...
Boli njega neka stvar ko ga svojata, kao i Teslu i ostale velike ljude. Nacionalizam je igracka za siromasne ljude. Al ne mislim na ljude bez novca. Nego oni koji se nisu ostvarili ni na jednom polju. I igracka je onih koji zaraduju direktno ili indirektno od nacionalizma.
e moj jado...ni misljenja svoga nemas
Mumine moj sve je od Boga..kakav crni Aleksandar.
@simasimau Onaj sto ti je dao život mumine moj i onaj koji ce te ponovo da oživi posle smrti.