Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija izgradila u istočnom Sarajevu bolnicu vrijednu 42 miliona KM koju je Mile krstio sa "Srbija", a u Novom Pazaru im obični Dom zdravlja ili malo veća ambulanta na tako veliki grad. Samo slijep ne vidi šta rade.
Tako ti je to gdje su god srbi vlast, manjinama je bolje da ne postoje, čitav Sandžak izgleda kao da je u kamenom dobu, rupe na putevima su kao manja igrališta, infrastruktura ne postoji, svaki posao je uništen i ugašen od strane države, država sistematski ubija taj kraj države, nema razloga da Sandžak ostane dio krnje srbije.
Snage imali pa ovo sve izdurali sa što manje žrtava, amin.
I kako nakon ovoga Sandžak može da ostane u krnjoj srbiji, grad od preko 100.000 stanovnika, jedan od većih gradova, umire, dok se srbi ismijavaju, da ste tamo nekada bili rekli biste da je to kameno doba, rupe na putevima, infrastruktura ne postoji, apsolutno ništa ne radi, uništen je svaki posao, srbi se zapošljavaju preko konkursa, Bošnjaci ne mogu, hapšenja, maltretiranja i gaženja...
Koliko je ta Srbija prokleta i chetnicka vidi se na primjeru Sandzaka, gdje su ljude ostavili prepustene sami sebi, samo zato sto nisu srbi.
Ratovi se vise nece voditi oruzjem i bombama vec preko virusa i raznih pandemija.Ovo je rat.Rekao je jednom francuski predjednik Emanuel Makron .Nesto mi poznato i u Bosni su prvo ubijati doktori i sva inteligencija .
Kanite se politike,ko je kriv neka je.Sad treba pomoci ljudima,pa nek se politicki poslike raskusuravaju.A ovaj Mahmutovic,da nije mozda pobjegao????Kolega i ja,clanovi kovid tima kod nas,evo 3 dana pokusavamo da nadjemo rjesenje da odemo dobrovoljno u Pazar,da pomognemo koliko god treba,ali srbijanske instituciije koce.Paa jel ovvo moguce ljudi?????Vjerovatno ima jos medicinara i ljekara iz BiH poput nas da su spremni poci odmah.
ovo je sve politika beograda i njihovih jataka jer eu otvara poglavlje pitanje sandzaka
Cuj srcani problemi, zamislite sad koliko su ih prepisali ostali bolesti covidu
Meho dragi ne daj se!!! Brz oporavak!!!💓
Sad ovi sto vele da "srcani je" - a nije od korone - evo vam jasan primjer da jeste od korone - korona izaziva trombozu krvi i povecava rizik od srcanog/mozdanog udara. Najprostije receno - ova vrsta korone je bolest krvi i krvnih sudova. Pa vi izvolite gospodo, bujrum letite se zarazit - a kad vas opali srcani nemojte onda kukat!!!!
Najgore stanje na balkanu je u novom pazaru, ali mediji sute i ne obavjestavaju javnost.
@Bombonica2305, mediji u Srbiji ne šute! Dosta laži, da li namerne ili slučajne! Do juče u Bg je 20% ljudi nosilo maske, a sada 90%.