Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
29.4.2021...
atomski rat ? Čuo sam po youtube-u najavljuju naku katastrofu.
Sta je tada??
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zoves se slobodan a u zatvoru si to je prava crna komedija
Srbolis totalitaris krmacolis pravi naziv ovih ruznog stvorenja
Nema ona gdje da se vraca. Rekla je da je Srbija ne zanima vise. Tu nije u stanju voditi normalan zivot, imati prijatelje i komsije. O Srbiji je rekla najruznije stvari nakon hapsenja njenog oca koji je zavio u crno i nas Srbe i narode regiona. A ona kobiletina od tada 30 godina htjela da bude princeza, da nista ne radi i da ima sve sto joj tatica pruzi dok su ljudi zivjeli od jednog jajeta dnevno pod inflacijom i sankcijama. Daleko joj kuca bila.
Očekujem cvijeće i crveni tepih za mladu damu, te svečani doček od strane Dačića i Vulina, Vučić će ipak morati da prespava povratak ove srbske heroine, previše je on mudar za to.
Šaljem vam 1π! Pi je nova digitalna valuta koju su razvili doktori znanosti na Stanfordu, s više od 10 milijuna članova širom svijeta. Da biste zatražili svoj Pi, slijedite ovaj ilnk https://minepi.com i upotrijebite (akwt) kao svoj pozivni kod. Automatski sa mog racuna dobijate po 1 Coin. Sada je u prvoj fazi te se mogu skidati pomocu mobilne aktivacije bez da remete potrosnju baterije i rad mobilnog telefona, Sretno u krypto svijetu,
Al im je serija bezveze
25.04.2021....
Aaa, i ona se isplastificirala..
Zastarijevanje slučaja je još jedan mehanizam korumpiranog sustava.....
Javljam se posljednji put na ovaj klix, jer je evidentno da ga je preuzela velikosrpska žgadija, dok je pasivnim probosanskim snagama posve svejedno, i ne vide dalje od nosa. Baniraju se iskreni i dobronamjerni komentari, dok se tvorci uvredljivih i konstantnih komentara u kojima se veliča srpstvo i omalovažavaju ostale dvije komponente u BiH, dopušta sve.
Al se ismijah, zbog pucanja u vazduh nije smjela u Srbiju. U najgorem slučaju bila bih neka uslovna. Pa u Srbiji ima djela za koje niiko nije osuđen. Otkud dotičnoj pare da zivi u vili na Cetinju 25 godina, nigdje ne radi. Zsto ne piđete koliko je tatica napljačkao novaca a da Moskvu ne komentarisem.
Priče za svetosavce, u tzv "srbiji" kriminalce stvara direktno država, sudstvo ne postoji, kad te iste pozovu da odgovaraju za kriminal, oni samo naprave krug na okretnim vratima suda i tu se sva priča završava,
Nije lijepa
Taticina ruzna nosata mezimica pucala. Nek ide medju svoje divljake.
lajk tko bi bio master qar-nu-o bi je😂
Sloba govornik. Kakve je budalaštine pričo i Hićo se osjeća izazvanim. Hićo=feferon u želucu. Slobo=loša rakija u tikvi, i to dobro prodrla. BTW, Njofra=pojo kilu gofana, pa malo teže ide niz crijeva. Kakvi ljigavci, unazadiše nas sedam stoljeća. Sve za neke vizije od kojih (srećom) ništa ne bi...