Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paradržavne općine nisu nikakve institucije. Predsjednik Kurti to temeljito ...
...ukida.
Republika Kosovo i CG imaju gradjanske Ustave, nema pomena o etnickim skupinama ili nacijama. Po kojem clanku Ustava Republike Kosovo imaju pravo da se organiziraju etnicke opcine ? Nema takvog clanka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eh sad, vidjećemo jesu li litijum i kupovina Rafala u stvari plaćanje za podršku za formiranje Zajednice srpskih opština (RS) na sjeveru Kosova. Kuda bi ih to odvelo najbolje se vidi na primjeru BiH.
Kurti to neće nikad dozvoliti. Bit će zanimljivo gledati reakciju Amerike. Hoće li i tamo pokušati nametnuti vlast koja će biti rob Amerike i Beograda?
Dakle, strance brine sto ptiznata Republika ukida paradrzavne institucije. Sjajno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lagano se okreće kolo sreće
Ma kosovari su meni kraljevi . Sto naume to odrade .
*etnicke parainstitucije, kao u BiH C*
Kurti je najbolji Balkanski politicar
sve poskidati treba
Pa ne mogu postojati paralelne institucije u istoj drzavi. Trebaju malo stranci pogledati postoji li to u njihovim drzavama.
bravo Kosovo, bravo Albanci Hrvatska je uz vas.
hoš danas 100 maraka ili za 100 000 za godinu. Daj stooooju.
Litijum počeo djelovati!
Dakle medjunarodna zajednica nije mrdnula prstom dok je Srbija vršila teroristički napad na Kosovu, a sada dižu vojsku zbog paralalne iligalne institucije
Najpametnija stvar sto sam cuo. Ni u našem Sandžaku nemaju Bošnjačke institucije ili u Srbiji nigdje Bošnjačkih ili Albanskih institucija.
Aneksija Kosova od strane USA se cinila kao velika geopoliticka pobjeda. Ali kako vrijeme prolazi stvari ce doci na svoje mjesto.Jer mnogo je Kosova na svijetu, pocevsi od Krima pa na dalje.
Ja koliko vidim ovdje je KFOR i Albanci zajedno u operaciji ukidanja srpskih institucije Albanci ukidaju srpske instituije a KFOR čuva stražu da ko ne poleti sa pobunom.
Dakle, strance brine sto ptiznata Republika ukida paradrzavne institucije. Sjajno.
Hahaha šta im ljudi rade, a oni samo znaju pisat komentare po društvenim mrežama "Kosovo je srbija"