Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I moje komsije Srbi su isto bili normalni i dobri prema meni i mojim komsijama isto Bosnjacima...a onda kad je poceo rat,postali su kao zvijeri ..neopisivo
Ma nije trebao ni nju ni sebe. Sex je potreba kao i fiziološka potreba. Treba svi da znate koji putujete i ostavljate ženu 7 dana veće su garancije da vam se karindža nego da nisu. Imam jednu u komšiluku isprati supruga u kamion a ona direkt kod zagondžije sa autom. Dok se jednom šoferćina ne vrati zbog nečeg. Ali vjerovatno joj i kaže ljubavi eto me kući zaboravio sam noktaricu.
Jebiga jarane komsinica je najjebozovnije ime među muškom populacijom. Ko ne bi konu iskarindzo, nisi bolestan
Mogao se razvesti ako je problema bilo, sad ostavio djecu da se sami snalaze
Ne shvatam debile koji na kraju presudi sebi, malo mu sto je dijete ostalo bez jednog roditelja, pa zeli da ostane bez oba. Kamo srece da nije uradio to sto jeste
Ma budala neka
Svašta, pa kao da on nije imao neki side piece gore u Dojcewelle
Ovdje je kum poprilično sumnjiv. Ili je dojavio, ili je odradio.
Denacifikovao je po serbski!
Sigurno saznao sta je zena radila dok je bio i Njemackoj. Nocne smjene!
Izludi njemacka majku joj,
To se zove spektakularan povratak
Kad sam pošo Cveto u tuđinu...
Kad malo bolje čoek skonta, to može svako uraditi. Ali ako si toliko sebičan, i ne misliš na živote svoje djece, te im ostaviš taj teret i traumu za cijeli život. Svako muči neku muku, a tuđa je uvijek lakša, kaže se u narodu. Šta je sa ljudima koji dožive da ostanu bez djece?
To vjerovatno praktikovala stari običaj snohaćenje, samo nije znala da joj muž mora biti maloljetan.
Trebo si prvo sebe pa nju