Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek se rodio zabrinut
Vucic igra na vrijeme ......... razvlaci ne bi li Rusi napali pola Evrope, pa da iskoristi guzvu i umarsira na Kosovo ..........sve taktika. Samo igra na vrijeme, ovako ce jos 10 godina razvlaciti, a PinkTV i Happy drze narod pod strahom.
vucicu kurcicu
Vucic isto Mr. Bean kad mu serviraju ova dvojica sirovo fasirano meso pa uvjek glumi da jede a samo gleda kako da ispljune
To Vučić neće potpisati!
Ma folira Vučić. Da je moguće da Srbiju uprti na leđa i da je prostre tamo negdje na granicu sa Rusijom i daleko od EU okruženja, milion posto to ne bi učinio. On jest lud ali nije glup. Pa Srbija najveću ekonomsku korist ima od Njemačke. Ljubav prema Rusiji je samo platonska. Nema tu ništa konkretno.
Vucic se bori za interese gradjana Srbije, sve sto bude uradio uradice u cilju dobroboti Srbije.
hahaha opet Aci omca oko vrata...koji je to glumac i demagog!!!
pa sta i tako ti nece doci u beograd
Kao da mu je pravni branitelj pa priprema odbranu.
Ako me uvazeni Klix, necezurise... Ko zeli nek pogleda podcast Velebit sa hrvatskim admiralom Lošom i sta je izmedju ostalog rekao za ovog, ciji je igrac itd, itd. Mi srbi smo znacajni Rusiji, ko lanjski snijeg... Naoruzavali su hrvate, forsirali nezavisnost CG, sve to radi svojih interesa. Pa Donbas je rudno najbogatiji dio Ukrajine... Ne nisam ni za zlo zvanoduboka drzava
picousti kad zatvore putina on idodik se vise nece imati kome naguzhit...
Ništa od potpisivanja.
Tebe treba brinuti kurti a Evropa rješava Putina a ti moraš slušati
heheh dosao na sastanak gdje se radi o njegovoj glavi a on brine za putina koji bolesnik
Samo znaš šta je zanimljivo, Vučko se priprema za nešto veliko, a vi ostali što komentarišete, bolje pripremite se na odbranu države u kojoj živite, jer ovo sa pžrusijim i Ukrajinom neće prestati, to je tek počelo, jer evo vidite kako je poslije kroone ovi promjenili vijesti u ratove.
Evo me spreman, samo čekam vijest.
Meni je pun k. političara da ih vidim i jedan put u misec dan, ali šta ovaj čini narodu? To je svagdanja komedija.
Nadamo se najboljem.
Valja se odreći raše.