Komentari (405)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bošnjačka politika prestane svojatati BiH i kad shvate da je BiH država tri konstitutivna naroda i ostalih te kada prestanu pokušavati rušiti potpisane međunarodne sporazume mogu očekivati relaksaciju odnosa sa svojim sugrađanima i susjedima. Što se to točno zamjera Milanoviću? To što se zalaže da Hrvati biraju sami sebi političke predstavnike? Pa čujete li vi sebe i svoje političke predstavnike?Do kada ste spremni podržavati ovo ludilo i druge optuživati ?
Gledaj komentara, i sad ti živi u istoj državi sa bolesnim muslićima. Sva sreća pa su muslimani zgusnuti u svojim kotlinama Sarajevo-Tuzla-Zenica pa ne vidiš te gupsone islamizirane i ne čuješ u većem dijelu BiH.
ti si budala ocigledno
Mogu nam popušit racku, fašisti hrvatski i spski.
da tuzilastvo radi kako treba ne bi se ovo desavalo nego im ide na ruku, vanjski i domaci neprijatelji slobodno rovare a tuzilastvo suti
@ BitLordz.....Nije istina da smo mi svi sami krivi. Kriv je rat, poslije kojeg je doslo do strasnog iseljavanja ljudi iz BiH i posebno bitno, raseljavanja, gdje u principu vazi pravilo, dosli divlji istjerali pitome. Tome su najkrivlje vladajuce stranke, sa svojim pristalicama, od rata do danas. Ovoj situaciji najvise su krivi SDA, SNSD, HDZ, kojima sve ovo odgovara, javno se svadjaju a privatno sklapaju katastrofalne dogovore u korist samo njima i njihovom opstanku.
Vi koji ste presli na islam i Turke smatrate oslobodiocima mislite da pomocu pijanog Sejde,primjera ljigavca kojim ce se povijest pozabavitu,mozete vladati nad nama koji smo sacuvali vjeru pradjedova.E nece ici.
mozda si vjeru "sačuvao" al pamet teško
BiH je za Hrvatsku i Srbiju uvijek bila centar svijeta. Zna se ko je gazda. 🇧🇦❤
Hoce da budu velike zemlje na malom prostoru. Bili ste velika zemlja svi zajedno, sada niste i pomirite se s tim.
Bosnjacke orijentisane stranke bi trebale donijeti odluke koje bi mogle iskljucite blokiranje ove dvije kvislinske stranke HDZ i SNDS svaki put kada se donose odluke o stetnosti njihovih djelovanja i u smislu da se prijave OSI I SIPI jer rade na podrivanju institucija BiH. Jednostavno, politicki ove dvije stranke i postoje da bi razbile BiH a to je kaznjivo zar ne. Stoga hapsi Sipo i Oso, tuzilastvo sta radite vi..... Haj marsh na posao!
Pa boje se novog viskog predstavnika. Ebat ce im nanu nanulicu, a plus ovaj Amerikanac sto je postavljen za korupciju. Ma drhte oni
Potpise se novinaru kad vec pises pamflet, imaj m*da, stavi ime i prezime. BiH nisu samo Bosnjaci, al ovaj medij je ocito samo Bosnjacki.
Ništa novo na estradi, vjekovne težnje.Više me brinu nezasiti i pohlepni bošnjaćki političari koji misle samo na novac i privilegije dok komšije ekstremisti nasrću na BIH.
što bi informatičari rekli - formatiranje je spas
u fokusu smo cijele EU i svijeta,..pa zar to samio ne govorite,ali sad vadite iz konteksta svoju priču,..a u ostalom znate sve,ne dirajte Ustav BiH i nema problema,..
Vrhunac licemjerja i bezobrazluka je kad 1/7 stanovništva prijeti blokadama ostatku (i ima ipoluge da to u dobroj mjeri i uradi) a onda kmeči i cvili o ugroženosti i obespravljenosti
Velika je razlika.Milanovic je rekao sve sto kaze presuda ustavnog suda ubpredmetu Ljubic. Zadnjacrupa na svirali se ne odnosi na BiH nego na njezin status kod zapadnih duplomata, tj o tome koliko su im nasi problemi zanimljivi.Ko god je isao vani to moze lako primjetiti, BiH se u vijestima nikada ne spominje.
Pazi ovo:Socijalna diskriminacija i slučajevi nasilja prema etničkim manjinama, ženama i LGBT zajednici te korupcija u vlasti bili su najveći problem pri poštivanju ljudskih prava u Hrvatskoj, navodi američki State Department u svom izvješću o ljudskim pravima.Znaci umjesto da ovaj lojo brine o tome naravno da ce izabrati da potpaljuje vecinu zatupljenog nacionalizom opterecenog siromasnog naroda da bi ostao na vlasti dok se zemlja gusi u korupciji fasizmu etc.