Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsednik ce ostati pri svojoj dosadasnjoj odluci da ne uvede sankcije Rusiji
Gradjani Ukrajine nisu krivi za ovo sto ih je snaslo, narodu treba pomoci
Treba pomoci svakome a pogotovo zemlji koja je u ratu
Svaka čast Vučiću na neutralosti u svemu ovome.
Rusija je uvek bila u dobrim odnosima sa Srbijom kao i Ukrajina. Zašto bi onda mi birali stranu pod nečijim pritiskom? E to se zove slobodna zemlja!
Vucic nikada nece pristati na uvodjenje snkciji Rusiji.
Da hoce sad da poplava natjera silu , da svijet malo predahne
Predsednik se i dalje drzi naseg stava prema Rusiji
Naravno da smo mi u Srbiji protiv bilo kakvog rata i uzimanja tuđih teritorija ali to ne znači da pristajemo na ucenjivanje, i zato podrška predsedniku koji zadržava neutralnost u stavovima Srbije.
pa sto ste 90ih to radili? HHAHAHAHHAHAHAHA
Svi su ćutali kada je Srbiji otiman deo teritorije a sada traže od Srbije da se izjašnjava o sankcijama Rusiji
Podrška predsedniku Srbije koji jedini hrabro i nezavisno vodi svoju državu
Srbija je nezavisna država, izgleda jedina od svih koja samostalno donosi odluke o sankcijama
Sankcije Rusiji nece biti spomenute vec je ta tacka izbacena iz `deklaracije`. Time je predsednik Vucko uslovio svoje prisustvo ovom tkzv samitu. Daklem, fles njuz za vas, nece je biti. Takodje izbacena je tacka o `obaveznoj vojnoj pomoci Ukrajini`. Time bi bili prekrseni zakoni Srbije o zabrani izvoza naoruzanja i vojne opreme u regione zahvacene ratom.
I da, pored te 2 tacke ucesce i potpis Srbije uslovljeni su nepotpisivanjem istog od strane la zne NATO paratvorevine i njene tkzv `predsednice`. Posle zadovoljavanja tih uslova predsednik Vucko je odlucio da prisustvuje a sta ce tamo biti videcemo.
Ovaj zelenski bi na gazu nuklearku bacijo samo da njemu oruzje dolazi. Isti je ko bibi
Ovaj visok metar i četeres