Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA taktika, Asim na prvu da ostavku, pa komisija i nikad nista, sada je aktivniji vise nego ikada ;D dok je SDA mi nemamo napredka
@gooUser1587499464 Damir Arnaut najpoznatiji preletac ili papak ima obraza i da se javi i nesto komentarise. Drzavni parlamentarac koji umjesto koronom i ekonomskom krizom bavi se bilbordima. Cisti dokaz da je vlast najbitnija. Itekako se ukljucio u kampanju za lokalne izbore pod nazivom "iscupajmo". E pa gospodine "iscupajmo" ne mozete zamazati oci narodu.
@gooUser1587499464 Damir Arnaut bi vec trebao znati da je u od nacelnika Opcine Centar na svoje pitanje dobio odgovor,PISMENIM PUTEM. Pa sto taj odgovor Damire ne postavis i ne zalijepis u kojem jasno stoji ko je krivac-firma AUMENTO i da ta firma NIJE DOBILA SAGLASNOST ili ti ga ODOBRENJE od nadleznog organa cesta na podrucju Opcine Centar!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Super reklama u sivilu oderanih fasada.
Kako je moguce da neko postavi billboard a da ti ne znas za to??
Bez brige Damire, postoji nesto sto se zove procedura. Isto tako postoje prece stvari koje bi trebale biti sfera tvoga interesovanja, okreni se ka njima. Mislim da svi gradjani cijene transparentnost koja itekako postoji u poslovanju ove opcine i njenog nacelnika.
Ma damire ti veze nemas, samo dublje i dublje padas.
Sve zakonske procedure su ispostovane sto se tice postavljanja ovih bilborda, to sto se sad u ovoj izbornoj godini pepucavaju to je drugi par rukava.
Neko je dobre pare uzeo za ovo e sada ce ga ukloniti ha ha meni ovo mirise na SDA politiku
Bitno je da se sve radi po propisima. ne moze ga nacelnik skinuti, za to ima inspekcija
Objavite adresu Vildane Taso!
ajnadzic ko truli zub kojeg treba iščupati.
Ja ne znam da li su svi ovi koji napisu da je bespravno postavljen maloumni ili se samo prave. Hajde neko od nas da ode i postavi nesto u centru grada.
klix je naravno tu da dodatno reklamira ilegalni pano
Jel ovo neki novi kandidat za nacelnika pa podmazuje teren? Valjda ima nekakva procedura i za posstavljanje pa i za uklanjanje. Cisto sumnjam da inspektori mogu tek tako razvaliti bilbord pa makar ilegalan bio.
Mene samo zanima na osnovu cega je ovaj bilbord MONSTRUOZAN ? Da li poziva na ubijanje kradju silovanje ????!!! Sad smo svi vjernici muslimani i nema bilborda s alkoholom po nasem gradu a za bajram ne zna se ko je vise ubijen od istog.
Firma koja je postavila taj bilbord,nelegalno,nezakonito i bez rjesenja i dokumentacije je firma Aumento.Dobili su upozorenje,najavu da ce bilbord biti uklonjen i sve procedure su ispostovane,ali neko ocito koci to sve skupa.Nacelnik Ajnadzic je covjek bez dlake na jeziku,pa je javno i odgovorio i objavio odgovor da je i sam protiv ovakvog gabaritnog rjesenja bilborda.Krivac je nadlezna sluzba i inspektorat koji svoj dio posla nije uradio
Vjerujem da nisu bas svi navikli da se na podrucju Oocine Centar ovako rapidno stvari rjesavaju,da zivot velikim koracima postaje bolji i slicno,pa im zato i smeta nacelnik Ajnadzic.Ali morate prihvatiti cinjenicu da covjek radi vrijedni,transparentno i u interesu svih nas.Nazalost nema sve sluzbenike i uposlenike opredijeljene ka istom cilju,zato i imate ovakva kasnjenja.Vildana Taso,glavni inspektor,nije trebala kuci otici dok ovo nije rijesila i uklonila-toliko!