Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vam Zapada i njihove pomoći...
Polako, dok se obuče kadrovi za moderne haubice M777 koje su stigle. A onda spektakl, ima ruje da vrište
lara3, ne razumiju ovi bosnjaci nista. Zamisli kako bi nam lijep zivot bio bez amerike i evrope. Kina, Rusija, Koreja i Iran da vladaju svijetom. Ah koji bi to svijet bio.
Sad ce nasi armchair generali dati najbolju procjenu
Najbolje je da maloruski botovi daju analize.
Pricate a pojma nemate . Rusi zauzimaju a mogu li zadrzati veliko je pitanje(sjetite se 5. Korpusa )
Jadna li je zemlja koja mora plaćati botove da stražare po tuđim portalima i paze na imidž ruskog agresora, ebo vas on. Odj*bite s našeg portala, nismo mi krivi što su vam telegrafi, blicevi, kuriri i ostali domaći portali onako retardirani.
Srbi u ekstazi
Rusi se povlače u unutrašnjost Ukrajine.
Hahaha,pa dje ode ono silno oruzje sa zapada,one silne milijarde dolara???ovi ukrajinci su totalna buranija,rusi ce brzo i u kijev,samo ako zele.
Ma tu ce EU i SAD voditi bitku i slati pomoc do poslednjeg Ukrajinca..a ljudi su mi jos cudniji jer citaju lazi..sve do jednog medija su lazni mediji i tu su da dezinformisu javnost a ne informisu.
Nije tacna vijest upravo su CNN i BBC javili da su Bugari usli u Sofiju.
Ruska pobjeda uopšte se ne dovodi u pitanje, šta košta da košta. Šteta uništenih mladih ukrajinskih života, palih zarad sujetnih zapadnih interesa. Ovi porušeni gradovi će se svakako obnoviti.
Ma jašta, napravit ce se ljepši srpski Dubrovnik. Ukrajinski životi nisu uništeni zbog zapadnih interesa, već zbog ruskog osvajačkog rata kojeg vode onaj mali kreten botoksirani zajedno sa svojim kleptokratima
Dao je njima Zapad 10b$ u oružju, to što je Zelenski malouman je druga stvar
Ukrajincima je bolje da sjednu sa Rusima za stol i dogovore se. Nema smisla da ginu za nesto gdje nemaju sansu da dobiju.....potpisi da neces u NATO i onako nemas sta izgubiti, NATO je Americka prikrivena kolonija u Europi i svijetu...
Zasto niste digli u zrak sve puteve , mostove i pruge ne kontam ...
Kako je krenulo ruski specijalci ce doci na entitetsku liniju oko sarajeva i dalje
ruska vojska je najveća ubleha Savremenog svijeta. Bilo koja obučena i vrhunski opremljena vojska umarširala bi im u Moskvu za 15 dana brat bratu. Al polako. Riješit će na kraju ovo Ukrajinci u svoju korist. Bitno je da cijeli svijet vidio koja je to komedija od vojske. Šatro druga sila svijeta. 😂😂😂🤣🤣
Ni sam ne vjerujes u ono sto pises 😂
Kakva je ovo slika? Kao da su ušli u neko selo. Tačnije to i jeste selo kod Limana, Kolodyazi. Sliku koju je Reuters objavio prije par dana.
Dunjalučko prokletstvo. Rusija ne može obići svu svoju zemlju koliko je ima i iscrpiti resurse i mora imati još tuđi mali Donjeck i Lugansk. A ovo će vjerovatno Zapad i prepustiti Rusima da prestane rat zbog čega omekšavaju Ukrajinu slanjem manje oružja. Prije dva dana Kisindžer poručio da Rusiji treba prepustiti Krim. I ostali iz Evrope šalju slične signale.
Nema to veze sa teritorijom druze.
Da nije možda napast će ih NATO pa se preventivno brane u Ukrajini? Uvijek oni što pričaju o ugroženosti postanu agresori. Sve iz preventivnih razloga. Moraju li svi Srbi živjeti u Velikoj Srbiji ili Rusi u Velikoj Rusiji?