Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cega se sve agresori nece sjetiti.
Da li ste za nezavisnu Republiku Dagestan?
Dobiće vrlo brzo iredstavništvo u EP
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ko pise cnn ili bbc
pisali su i da se ruska vojska okuplja uz ukrainsku granicu zbog napada pa se raja šprdala na klixu, bez obzira što su i satelitske snimke postavili.
sad vidimo da ovo nije srpska strategija već su ih rusi ućili kako se ovo radi.
"Nova taktika Kremlja" - pa to rade svugdje, prvo šalju "mirovnjake", onda referendum, onda odcjepljenje, a sada i priključenje Rusiji.
Kakve kurvanjske metode
Nemaju oni sta pripremat, oni su laz svojim likom i djelom vec odveka
Trkotaza valjevo
"Herson je jedini veći grad koji je Rusija uspjela zauzeti otkako je izvršila invaziju krajem februara." Mariupolj nije pao? to ga 1000 gladnih Ukrajinaca brane iz industrijske zone?
Bio je takav referendum u BiH
Lazni Valter
farsa kao Dodikov referendum 2016 za 9. januar ....
Ruski demokratski referendumu = bombardiraj, spaliti zemlju, ubi, siluj, protjeraj, zvjerstva, zločine... za kraj "Glasajte za nas"
Ne nego ce ti naknadno reci "Glasao si za nas.."
sutra most leti u zrak pa nek pripremaju mami svojoj