Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupani kaze se hidrantnih,a ne hidratantnih.
Ja znam za hidrantne cijevi...hidratantne su kreme, masti, maze...
Ja bih volio da znam svrhu tih cijevi za dalje?
Nepismenost ponovo na djelu. U zgradama obicno postoje hidrantna crijeva a ono sto viri iz zida nije cijev vec prikljucak na hidrant. Cijevi su u zidu i moras pola zgrade istemati da bi im pristupio.
Mrze me i pljuju jer sam tu rodjen u Saraj’vu.
FGR (Foča, Goražde, Rogatoca) fina gradska raja koja je zamjenila prave Sarajlije kojima se smucilo zivjeti u svom gradu zbog istocnackog papanluka pa su otisli u EU. Sarajevo grade sta ti papci rade…
Biće da su u pitanju hidrantna crijeva, a ne hidratantne cijevi....
Sve više i više će da bude ovako,glasali smo,sad gledajte odakle sunce grije.Još malo i Moraće se zaposlit policije,na svakog građanina po jedan policajac.Sa 1000 km se danas ne može preživjet mjesec a pogotovo sa 700,eto vam osmorke,trojke jedanaestorka
Pasa...sve ostavstvina SDA...nisu ni jedna od te tri na vlasti od 97g...Imaju slijedeci izbori...ako nevalja opet smjeni.
Dajte, nadjite ovim polupismenim i tanko obrazovanim novinarcicima neko drugo zanimanje. Mozda da ciste kancelarije ili neka budu portiri u zgradi. Zaposlite neke malo pametnije pa makar i ne pripadali vasoj politickoj opciji.
Rodjen u... nastanjen u.... Klasika.
Zar nije sarajevskim parazitima dosta budžeta što im bošnjaci nakupe pa još i po zgradama kradu?
Sta ce mu hidranti koji djavo.