Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj sudar u Sarajevu, ma nemoguce, ovdje su sve velemajstori voznje.
Ovi parkirani na sketanju uopće ne gledaju kada izlaze na ulicu, bez zmigavca se prestrojavanju i kreću.
Treba li se o sve i jednom nesreci znati? Kome je ovo bitno?
Ja stvarno ne znam sta to ne moze sacekat 5-10 minuta da se otipka ili odskrola dok ne stignes na destinaciju, tacno nam treba ukinuti svu tehnologiju dok se ne naucimo
Nažalost, čini se da niti jedan dan ne može proći, a da se ne zabilježi barem jedna saobraćajna nesreća, i to je zbog neprilagođavanja brzine, nepažnje prilikom nedozvoljenog korištenja mobilnih telefona i sl. Moramo pod hitno mijenjati saobraćajnu kultura i svijest o poštovanju saobraćajnih propisa.
ljudi drzite distancu i ne tipkajte na mobitel,sta vam je
pa jeli su Ikar i u Mostaru i u Travniku u ratu pa nema ovoliko nezgoda....do nas je vjerujte
Sasvim normalan dan u Sarajevu,ne moze proci ni dan da nema saobracajna nesreca,a vozaci lete po cesti
Meni nije jasna vijest o svakom sudaru u gradu, ne moze se covjek kucnuti na parkingu a da ga klix ne objavi
Jucer na kruznom toku na Dobrinji, ja u unutrasnjoj traci, zena ulazi u kruzni tok u vanjskoj traci i iz te direktno ispred mene. Ja joj sviram, zamalo udes, ona hladna samo nastavi. Jednostavno, problem sudara u Sarajevu jesu vozaci, koji ne znaju voziti
vrh novinarstva na klixu je sudar automobila
ovaj migrant je opljackao banku..provalio u Konzum uzeo dva soka i istrčao na ulicu da bi kasnije otisao u Bolnicu na Kisevo pokupio respiratore za 2 osobe i eno ga prodaje na Stupu i laze da su ispravni..
Saobracajna nekultura i bahatost u "Saraj'vu" je level PRO.
preticu iskusni 1 cm pred autom, nije mi se jednom desilo...
Vrlo vazna vijest..isto kao da ste napisali,danas je vrlo topao dan..
Kakav je ovo lokalni portal da pise o dva auta koja su se sudarila?Koga to briga jbt? Hahahahahah