Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ovo je samo još jedan primjer kako vladajuća 'trojka' u Sarajevu ne zna upravljati osnovnim funkcijama grada. Građani trpe zbog neorganizovanog saobraćaja, i ova je samo simptom mnogo većih problema - nebrige i nesposobnosti trenutne vlasti da rješava krize u Kantonu Sarajevo."
KAD SAM BILA NA IBIZI TROJICA U MALU RUPICUMUZ SE PRAVI ENGLEZ HEEHHHEHE
kada ce obnoviti zeljeznicu pa da krenem sa cirom na more !
Ovakve stvari ne smiju zaustavljati promet u gradu! To je prilika da policija (koja inače ništa ne radi) izvede svoj performans, dovede fotografa, forenzičara, ispita očevidce, sastavi izvještaj, izda saopćenja... Uslikaj, pauk, napiši kazne i nastavi saobraćaj!
Pa samo i sluze da "regulisu" saobracaj,nemaju muda navece malo u parkove "zac" kontrolisat patrolirat RADIT (bilo je prije starijih policajaca koji su to radili kapa im dole ,ali idu u penzije) a ovi mladji imaju strah velika vecina
Ali ONA JE MORALA da napise poruku,da uslika selfi ,ona se zakucala, jer je opcinjena CHUNDAROM.Dobar selfi=vise CHUNDARA .Sve za CHUNDARU !!!
Pa ovo se definitivno mora riješiti, zbog dvije neznalice blokiran cijeli grad. Šta će oni na šinama uopće? Policija u ovim slucajevima HITNO mora izlaziti na teren i sklanjati auta sa šina 7-10 minuta max da traje.
i ovako dva neander __talca zaustave cijeli tramvajski saobracaj
zna li iko vozit u ovog gradu..svaki dan nesreca...
Silji klix na SDA .