Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice podmetanja...
Živimo u staljinizmu dok nam pričaju o ljudskim pravima i slobodama...
Veliko BRAVO za inspekciju, dosta je vise gledanja njihovih njuski na svakom koraku
E cuj Sarajevo. Sarajevo drzava izadjite iz Sarajeva sveli ste nas na Gazu. Postoji i 95 posto ostale terotorije BiH tamo je sve cisto i uredno. Sram vas bilo ublehasi.
Naravno da u Sarajevu oformljena, u Listici i BLu se rezultati vec znaju, he he.
ako bude ta inspekcija radila kako treba slomit će se od rada
- Ko počne zlupotrebljavati, da zaposli svog, da posao svom, kunem se Bogom, odmah leti. Nećemo pitati ni minute šta je radio. To je ključna promjena u ovom društvu - govori je Konaković na stranačkim tribinama.
Vlada FBiH imenuje Rusmira Isaka, sina ministra Rame Isaka, na poziciju Kazneno-popravnog zavoda Zenica, toliko o Dinokiju