Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako mu je otac ugledni ratni profiter iz stranke...sudija ce ga pustiti i reci...poselami mi babu...
@yeba.mene.drzava u normalnoj državi se ovo tretira kao pokušaj ubistva. Minimum višegodišnja robija.
@yeba.mene.drzava To je definicija Bosnaskog Pravosudza...
Neku noc u 4 ujutro vozim dvoje djece do hitne. Nigdje nikoga na cesti... Ali svaki semafor usporavam iako mi je zeleno, gledam na sve strane iz razloga da ovakav jedan kreten ne prodje na crveno. Strasnije mi je voziti u 4 ujutro kad nikoga nema na cesti nego u po bijela dana.
ovo je svejtski rekod jebote
ŠTA O.E. Ime i prezime Mame Tate Brata daiđe amiđe sviju je.. mu pas mater
Čuj Golf, baš čudno...
Nije dovoljno samo privesti ih,to u zatvor na 2 god odmah,a ne privedete ih i opet su slobodni i divljaju,kao i puno vozaca koji jure i redovno prijete i psuju nama pjesacima jer pobogu usudjujemo se preci cestu na zelenom za pjesake a to debilima smeta jer jadni moraju zakociti pri brzini od preko 80 km blizu zebre.Nadam se da ce odsad zaista i kaznjavati zatvorom ove "vozace" tacnije ubice pjesaka i neduznih ljudi kad se ono zabije u stanicu autobusku,stub isl.
Nije dovoljno samo privesti ih,to u zatvor na 2 god odmah,a ne privedete ih i opet su slobodni i divljaju,kao i puno vozaca koji jure i redovno prijete i psuju nama pjesacima jer pobogu usudjujemo se pr
Bravooo !!!
Seljak Eldin Omerovic
nema tu oduzimanja vozila..u zatvor.dozivotna zabrana upravljanja motornim vozilimakazna 5000km
Ode mu 56.000 KM u havu. Konto čojek da proda golfa na pik-u
istom brzinom provozat go do Zenice.
Pa gdje je policija bila kad on moze 200 na sat ici
trazi napismeno da ti auto ide 205 km/h... lakse ces prodati na olxu sa potvrdom
A nece se ništa nažalost promijeniti. Samo ce se prestati snimati...
Ako ima nekog u SDA to ce ti se rijesit sramotno
Papak imbecilni...