Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Visoki predstavnik za Federaciju, tj za Bosnjake... 🤮
Sto nisi otiso do prve barikade uz Eufor i o tome izvjestio EU? Ovako ti niko vise ne vjeruje i barikade bi vec Durakovic prijavio.Nesposoban si za BiH.
Bošnje su krive jer očekuju da jedan stranac za njih ide na srpske barikade i da im napravi državu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Imaju iskustvo barikada u balvana, al popuše na kraju uvjek.
Ma kakve barikade, ovaj ublehaš je u dogovoru sa Čovićem prije svega a znamo ko je Čovićev partner na nivou države. Magarče nas sve skupa svojim igrokazima.
S obzirom da Schmidt nije otisao u RS jer se boji hapsenja, ovim nam je Schmidt porucio: Dejtonski sporazum je proslost
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ti ces se iznenaditi
Niste htjeli saradnju sa muslimanima u BiH, sad gledajte stvaranje male rusije na granici sa Hrvatskom. Potvrdio si ovim da je RS ruska i da tamo EU zvanicnici NE SMIJU krociti.
KAKAV SAMO FRAJER IMA HINJAVERSKI OSMIJEH...
ŠTA KAŽE ŠVABAC : GOSPODINU DODIKU BI TREBALO DA BUDE NEUGODNO PRED OSTATKOM EVROPE...PA STVARNO, JBT, KOGA TI FOLIRAŠ VIŠE?
Mudro bravo majstore. Sad budi mudar i idi u pm
Ne znam kako vam nije jasno da je ovaj covjek ovdje sa zadatkom da primi svoju platu, a je da nesto uradi. Savrseno se uklopio u svou politicku ulogu.
Nek si ti prekrsio ustav Drzave i jednov entiteta da instaliras nelegalnu vladt pa sad dodo to koristi i ti si samo azuran kad je u pitanju raditi protiv interesa BosnjakaKasno je da se vadis dokazao si da si miš i da sve sto radis to je protiv muslimana i u Sarajevu i nijedan od 3 konstitutivna naroda te ne priznaju i ne postuju sem glupog bosnje a Covic te zovne samo da ti izda naredjenja i instrukcije
Ovo je reklama. Svi bosnjaci prijavite se za posao u nasoj armiji OSBiH. Trebaju nam pod hitno vise vojnika. Najmanje 15.000 novi prijava do kraja godine su hitno potrebni. Hvala 💪💪💪🇧🇦🇧🇦🇧🇦
U vojsku ne primaju invalide
Vazda isto.Kurce se kurce i onda dobiju po pic*i pa na traktore
Da smo iole normalan narod protjerali bi ga iz Sarajeva momentalno nakon ovog, ali posto smo mi kakvi jesmo, nas dok ne pocnu klat tek tad shvatimo gdje smo i sta se zbiva. Nikako da naucimo lekcije.
N1 dobila nalog iz Zagreba da opravda Schmidta. Ko će drugi, nego Zukić.
Ti si jedna smizla obicna, covjek bez jaja ali demagog.
A misle li bosnjaci ne neki način reagovati ili i dalje vjeruju da je za rat potrebno dvoje?
OVAJ PINOKIO LAŽE VISE I OD DINOKIJA KONAKOVICA. ČUJ BARIKADE 🤮
E moj Šmite