Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako smo brzo Asima zaboravili.
Kako likuju kad neko iz druge stranke dobije Američke sankcije, a kad je Asim dobio sankcije, živi se nisu čuli. Kažu da su u centrali samo govorili, šuti proći će, ne talasaj, zaboraviće narod. Ljigava lopovska stranka SDA nisu u stanju ni Asima maći sa funkcije, sve ih drži u šaci. Bravo Asime, rasturaj ih.
ma doći ćeš i ti na red lagano dok sve objedine kod tebe ima više slučajeva
Pa i vi morate ako nista za korupciju
Sve laž. Najjača koalicija u BiH je SDA i HDZ.
Nisi tako pričao kad su onim tvom iz SDA opalili sankcije (Asim Sarajlić) Zašto si glup?
Tebe Bakire treba na ovim izborima pod hitno smjeniti,Dodika takodzer i Covica sa svih pozicija...Vi ovom narodu 30 godina nista dobro niste donijeli Boga mi ste se pokazali kao nesposobni osim za svoje gu*ice !!!
Predsjednik i lider! 💚💚💚💪
Detektovat ce i tebe
Ne mogu ga detektovati, imaju amneziju. 🤣
U ovoj SDA još uvijek ih sve Asim voza ko vola u kupusu. Ne smije mu niko ništa, svi imaju oraha u džepovima, pa strah među njima zavladao. Jednog dana kad Asim progovori, moraće 90% SDA u zatvor. Delegat SDA u Domu naroda Parlamentarne supštine BiH je pod Američkim sankcijama i ne pada mu na pamet da odstupi. To je taj moral SDA.
Uvedoše Asimu sankcije zbog korupcije uramazanu ovoj udar na Bošnjake i ezdea odamerike
Pa ku,, o sta je sa Asimom? Kako te nije sramota Bakire? Isti ste vi svi. Borio Sam se za drzavu. I zivot I zdravlje ostavio u rovovima. Za tebe I tvoju gospoju, I stranku koja me je, e godinama. Povuci se kretenu vise. A lahko cemo mi sa Covicima I Dodikom. Ti si taj koji meni smetas.
Doci ce te i vi na red bagro fasisticka uhljebska
Nemozes bake sa korupciom nidokle.narod ti se povjerio a ti ga iznevjerio.trebo si ranije moralnu stranku gradit sad je kasno.
Sad će on da vadi one kiji tonu.