Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije iducih izbora vise nece biti Trojke i sami su za to krivi.
Potopiti trojku da nas zapamte za cijeli vijek !
Neće biti Bakira Živkovića
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi vi koji ovdje sada pisete negativno o SDA i Bakiru koji vam je iznio jasne stvari ste ustvari neprijatelji ove drzave i samo iznosite svoje otrovne strelice. Vlada federacije sa Niksicom na celu je vec toliko zla nsnijela gradzanima da samo neko ko ne misli dobro ovoj drzavi moze to podrzavat ,a znamo da je puno takvih.
Oaj put SDA je potpuno u pravu! Koji su ovo interesi trojke?
Ko kaze da je bakir u pravu neka provjeri stanje rudinka i elektroprivrede iz vremena njegove funkcije rudnici i elektroprivreda u dugovima do guše, uzmimo primjer njihovog kadra mirsada kukica gdje je koristio unajmljenje mašine svog rodjaka iako je imao rudnik svoje mašine i koliko jos sličnih slucajeva i sve kadrovi SDA, pljačka gdje je ko stigao a vi naivni, jadna majko vi bi branili njegov trezor.
eto vam trojanci, opet glasajte, neka nam sve poskupi.
Meni nedostaje u Sarajevu SDA vlast,brate tramvaji trzes vrata i fino izađeš,rupe na cesti skoro više nema merak mi bio po rupama kada povezem prsatu konu.Eh ta divna stara vremena.
Zasto Bakir bježi od bilo kakvog podkasta, intervjua...nesto gdje ga mogu direktno nešto pitati...kukavica i za njega treba neko da glasa.
Klix.ba namjerno postavio sliku Bakira i tako usmjerava sve loe komentare Kao da je Bakir pisao saoptenje,i time brane trojku,i Marfyja koji ovo muti Podlo...
Poskupljuje struja za Bosnjake a za hrvate i njihovu elektroprivredu ostaje ista bravo trojka
Pa tako je, briga ujkane, njih je svakako malo, pored toga sto nas trojlasi deru na proviziji za vodu, evo sad i struja a onda zbog struje sve ostalo
Od 2021 i vladavine sda počinje inflacija
Sto je sda bila na vlasti bila je moze se samo raspasti
Svaku gresku nametnute vlade treba odbiti OHR-u od plata
Btw. prijevremeni izbori su jedino logicno rjesenje
oni ne žele da plaćaju tv pretplatu.nemojte ni vi struju.gledajte šta vam Čović radi.I trojka blago se njima .
Isto da smo mi djeca. Pa vi i vas hodza ste potopili tu elektroprivredu i ovo je sad samo posljedica
isam ni za jedne ali ovi sta rade pa to je nenormalno. sutra ce guemena glava Steta da opet malo slika tramvaje i kruzni tok kako bi reko da oni rade posao. Stvarno ovo treba skidati pa kako god
Pa ovaj stvarno vise nije normalan. Ako je ikad i bio