Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
međusobno ucjenjivanje svih stranaka preko leđa građana.kao vas nije stid vise
Ja sam bio 1 da se sda skloni sa vlasti, ali ovo sto se sad desava je uzas, koliko su konakovic i niksic krvolocni za vlasti i za pozicije, sda kakva god da je bolja je od ovog sto se desava sad, nadam se da ce bakir smoto naci neko rjesenje i vratit sda
Cuj Bakir smoto,Pa vi Ste smotani kad Ste glasali za tipove Koje je stvorila SDA
U ovoj kasabi politickoj veliki broj dusevnih hrđa defiluje.Pljuc
Konakovic i Forto vas nadmudrili u svakom pogledu. Sa mnogo manje glasova pokupili pozicije na drzavnom nivou.
ovo je bilo od početka ko će kome ucherati
Samo da ridjobradog hajduka i bandita nema na vlasti pa neka bude šta hoće.30 godina su pljačkali Bošnjake
Zato nikad više ne glasati za SDP jer sve sto rade je u njihovom interesu a ne u interesu DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE. Efendić i NES imaju moj glas na sljedecim izborima.
Pukla ička
SDP prije svega mora iz stranke izbaciti Mijatovica a zatim i Niksica koji kao predsjednik nije napravio ni jedan dobar potez i nema kliker za tu poziciju,jednostavno!
Uvijek su mi ove male stranke bile nepredvidive i nikad im se nije znalo na cijoj su strani Osmorka ako može sto prije da ih se rijesi.Osvojili malo glasova a oni bi da se nesto pitaju.
Kme kme sve se raspade
Efendic je to ozbiljno shvatio i podrzao Tigra u Bihacu....Za nadat se da ce u federalnu vecinu uci 1990, HRS i HNP i dati legitimitet SDP-ovim mjerama.
to sam na pocetku rekao da ce se ta nakarada zvana osmorka raspasti,narod je procitao da bi takvi dali drzavu na tacni..procitani su na vrijeme..Mozda sda nije idealna ali nebi nikad nesto uradila protiv interesa bosnjackog naroda
logično bi bilo da oni izađu iz osmorke i ako se osjećaju prevarenim.nego fol ZNG izbacuju jer SDP-u nisu bitni sa kapacitetom ruku.neka izbace dinu koji im je ovo sve napravio.iđi neka oni izađu ako su izigrani.potezi kozmetički
prije par dana napisao da će se osmorka istopiti sa ovim snijegom
Ja većih gluposti odavno ne pročitah. Ovo je valjda lista želja SDP-a? Prvo, ne mogu ništa oni blokirati i usporiti na nivou države jer se jednostavno ništa i ne pitaju. Drugo, zašto bi ih Efendić podržao na federalnom nivou ako ga ne žele uključiti u vlast na kantonalnom nivou. Treće, zašto bi SDA išla s njima u vlast samo u USK a da na drugim nivoime ne idu, pogotovo kada mogu i sami okupiti koaliciju bez njih.