Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi stranci izgleda nikako ne kontaju da ih niko tamo nece bendati ni 5% bez direktne prisile. Halo levati, jedini nacin da sklonite tog medjeda s vlasti i sprijecite secesiju je da se popucate sa MUP-om RS-a i tim njegovim "mini Wagner" zastitarima.
Stranci su hronicno glupi kad je u pitanju balkanski mentalitet. Samo batina na ovim prostorima
Objaviće - ako ne sutra, onda u nedelju. 🙄
Zivim ovdje oduvijek, ratovao sam, vjerovao u nekakavu drzavu i suzivot..A sada 30 godina kasnije pitam: koja je svrha ovakve države na silu? Mi ne možemo prisiliti Srbe i Hrvate da se ponašaju kako mi hoćemo i da vole BiH. Niko nikoga ni na sta ne moze da prisili. Mrznje je ista, nepovjerenje je isto, formirane su jednonacionalne teritorije. Do kada ćemo sanjati?
Evo ti par razloga: 1. Posto su Srbi i Hrvati koristili etnicko ciscenje i masovna ubistva kao dio vojne strategije, zapad ih nikada ne moze zvanicno priznati jer bi napravili sveopsti cirkus. 2. "Super-tolerantna, multikulturna Evropa" se slagira na samu pomisao o vecinski-muslimanskoj drzavi na "svojoj teritoriji" 3. Kada bi se sadasnje entitetske granice pretvorile u drzavne, bosnjacki dio teritorije bi bio u potpunosti izolovan i prakticno osudjen na propast
Samo Smjena Dodika može riješiti krizu u BIH.
Oni su se ako nasekirali što im španski pripravnik piše u ime histeričnog Švabe...
Ovi ne kontaju da Miletu trebaju ko Helez ustati, lupiti sakom i skrpiti materesinu da pi se bar malo smirio.
uuu, bgm je zajeban Helez, nema šta, Dodik se prepao pravo
Bez povratka bar 10.000 NATO trupa Schmidt može samo klempavim ušima mahati.
Diaz, jesi li malo naparfemisao to pismo?
Hajde VP ti si na potezu. Da li ima načina da zavrneš ruku(kazniš) odgovornim ?????????????????????????
Ovi iz OHR - a izgleda još nisu skontali da takva pisma treba slati u Beograd, jer oni upravljaju ovim našim teletabisima..
Neće nikad oni objaviti u SLRS . Oni ne poštuju Dejtonski sporazum odavno. Samo Nato izlaskom na granicu može stabilizovati situaciju . Ili da OHR objavi javno da je nemoćan za djelovanje. Da se nastavi tamo prije potpisivanja Dejtona. U Dejtonu je nastao entitet a ne država RS. To je sila na koju se samo silom može odgovoriti.
Dodik ce prvo sve svoje zavalit. Zar je cudo.
Milka,valja ti u tvorza ako ne objavis.
Trenutno traju grčeviti pregovori ko će da potpiše - ne smije niko 🤣 Prazna ne puca.
Neka direktorica Sluzbenog glasnika rs Milka Devusic stisne, pa ne objavi odluku. Milka je malo nervozna….