Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono kad glumi ceka u redu kao obicanin gradzanin a mi padamo na to ono mi smo glupi hahahahah
Istinski bošnjački lideri stoje u redu sa svojim narodom i prime vakcinu kao sav normalan svijet. To su naši lideri na koje smo ponosni Šefik Džaferović i Bakir Izetbegović Samo da se zna da se Konaković u Turskoj vakcinisao, a preko svojih portala je napadao vrh SDA da su se vakcinisali van države. Čist dokaz koliko lajavac sa Soukbunara može biti ljigav.
@bravarKrepo jel ti stvarno mislis da smo zaboravili slike SDA-ovaca na vakcinaciji u Beogradu? Pa jel vi stvarno mislite da je narod toliko glup?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Frajer i kad stoji u redu, i kad prima vakcinu ima onu istu fikus pozu.
i džafer šefiković se uprco, pa šta?!
UPOZORENJE KLIHA_ OVO NIJE VIJEST! UUUUUUSTAŠKE VAKCINE SE NE BROJE! >>> U Bosnu i Hercegovinu u petak je isporučeno 140 tisuća doza cjepiva protiv koronavirua što ga donirala Hrvatska, potvrđeno je tijekom dana iz Ministarstva civilnih poslova BiH.
koja predstava za sda ovce on je davno primio 3 doze zajedno sa svim ovih govnarima na vrhu koja ubleha majko mila
po kojem principu je on dosao da se vakcinise
Koja drzava i koja gluma za narod.Predsjednik se vakcinise doniranim vakcinama gdje pokazuje da dijeli sudbinu naroda jer nesposobna vlast nije uspjela nabaviti vakcine.Kako mozemo zaboraviti decenijske pljacke ovog naroda upravo od politicke stranke kojoj predsjednik pripada.Vakcina se prima 2 minute, a vasa pljacka naroda traje 30×12×365×24×60=101616000min. Tj. dijele sudbinu naroda0.000000000000000001%.
Lik iz crtanog filma
Nadam se da ce imati nuspojave ako je stvarno primio vakcinu, prima ga i od baketa sigurno
Neka i ostane tamo nek se ne vraca 🥵
Oslobođen je bio termin samo za Džaferovića sat vremena. Niko se nije mogao vakcinisati za taj sat vremena, a ovi okolo što kobajagi stoje u redu, to su statisti.
ne znam što su godine napisali. vjerovatno da neko ne bi rekao šta se on vakcinise ima starijih hahaha
udarna vijest hahaha
Braooooo majstore, nek si se ti bocno. Sad cu mirno spavati, a nas ko jebe bi.....Cekam da me pozovu od 15.marta ali nema vakcina jer ti i tvoji stranacki shupci niste sposobni kupiti ni kafetin,a kamo li neku vakcinu.
Znaci, OVCE, Sefik se bocnuo pa onda i vi morate!!!
Šteta što je uopšte roden,živa mumija.
On je ambasador Zenice. Sad ce zbog njeg navala turista u Ze