Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejdić ne igra nikakvu ulogu
Ide građanin kući nakon izbora poderanih hlača nosi platu kući 600 KM. Trče djeca u susret po slatkiše a on kaže. Čekaj dok platimo račune i kupimo hranu. Ostat će za čokoladu. Ženo opet naši pobijedili. Nek nisu njihovi.
Eto gdje mi griješimo. Sejdić predstavnik Roma? Bakir predstavnik Bošnjaka? Dodik predstavnik Srba? Niko od njih ne bi trebao predstavljati ovaj ili onaj narod, već sve građane koji su ih birali, a to što dolazi iz nekog naroda uopšte mu ne daje pravo da ga predstavlja.
I kupit ce mu kartu kuci, da ne trosi svoje pare.
Dabogda
Da se nisi prepao malo dervo provalise te da nemas veze sa borbom za romska pitanja da si baketov potrcko
Sejdić je Rom i vala ima pravo da traži odštetu od Schmidta za sve što su Švabe uradile za vreme drugog svetskog rata.
Kaze moja nana ili ce biti gradjanska ili je nece bit💪💪
Prvi put CIK nije pod kontrolom SDA/HDZ/SNSD. Ranije su imali po 100.000 praznih glasackih listića koji su im bili garancija za pobjedu na izborima. Zato ovolika panika, narocito kod HDZ kojima, srazmjerno na broj njihovih glasača, to najvise igra ulogu. Ali, nece se oni predati tako lako. U pitanju je ogroman ulog. Nastavak slijedi...
Cudno sto se neoglasavaju zidovi to jest Finci samo Sejdic itervenira🤔
Nije Finci musliman
Sejdic zeli dio kolaca, mozes brate dobitti samo ves masinu pokvarenuuuuu....
Zamolio bi braću Bošnjake i Hrvate da spuste tenzije, evo čitam komentare gdje se Srbende predstsvljaju kao jedni i drugi te prave razdor izmedu nas i pripremaju teren za Ruse, velike su geopolitičke promjene pred nama a Srbi i Rusi nam ne zele dobro, zele da idu dve do Istre. Braco mi se mozemo dogovoriti i dogovorit cemo se i vjerovatno uvjek biti zajedno kroz stoljeća. Dodik se javno hvali kako nas je uspio zavaditi, jedan divlji vepar.
dervo moze da bira hoce u predsjednistvo ili ce umjesto zlatka u dom naroda svaka dobija kao hrvat
Dat im rok od mjesec dana nakon izbora da uspostave vlast na svim nivoima i donesu novi zakon. Ako ne uspiju to u roku od mjesec dana sve smijenjit i postavit na vladajuće pozicije pripadnike ostalih; rome, jevreje, albance, makedonce, turke, ukrajince I itd.
Neka Schmidt nosi svoj Antisemitizam u njemačku . Bosna je jedina država u Europi gdje jedan Jevrej ne može biti biran za predsjednika države. To je neviđen skandal .
Rekao sam dva puta a evo i treci. Dosta ce tinte iz svog pera Schmidt da potrosi i hvala mu na tome. Procjenjujem da je potrosio oko 5% tinte. Idemo dalje.
Covjek radi lagano sve korak po korak al ce sigurno neke stvari dovest u red, vec je rijesio finansiranje izbora za sva vremena i da se to ne moze blokirat kao ove godine sto su pokusali, vise je uradio u ovih par mjeseci nego svi nasi za 4 godine.