Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće proći svijeta dok je u V.M.pala joj žlica u šećer
Ajd da ja ne dođem 1 dan na posao, ili bilo tko drugi, a o više dana da ne pričam...ovi nehljebari malo malo pa sjednicu odgode, neki se ne pojave ili odu u pola svega. A puna primanja idu, odvojeni zivoti prijevozi i sve ostale naknade sve u punom iznosu, a posla ne vide cijeli mjesec. Ovo ima samo u kifla državi.
Svijet je na granici ludila, svuda na planeti haos, a sve zbog ljudskog bezumlja i poremećenih stvari koje mediji svakodnevno ispaljuju na ljude, a ovi naši, generalno Balkan, još palamude o naciji, foteljama, teritoriji, ko da će hiljadu godina živjeti, hoće u istoriju poremećeni svuda oko nas, psihopate razne
Ovo će biti kao sa Islamskom zajednicom. Oni izvanjski svoje a mi sad treba da čekamo kad će se smilovati.
Gospodja na privatnoj proslavi... aferom...ko joj je on? Amidja? Nije niko u državi sposoban da je zamjeni? Blago se nama...
E SAD, TREBA LI DODIKU POPUSTITI ZBOG NJEGOVE PRLJAVE POLITIKE ili treba biti mali miš pa igrati kako on svira ?!?
Ciste danas dobrovoljno korita rijeka...
Citam ove komentare i ne vjerujem. Pa vi pojma nemate da dva izvora uvoza plina znaci manja cijena. Monopol trenutno drzi Rusija preko turskog toka. Zar nije bolje imati jos jedan pravac pa nek prave jedni drugima konkurenciju. A sta to onda valja za drzavu? Da tapkamo u mjestu? Uhljebima svejedno.
Haj što će naši prihvatiti istočnu interkonekciju nego što naši izdajnici ne znaju ništa usloviti tj da traže zauzvrat. Ja bi odma rekao može pod uslovom NATO , ugovor sa islamskom zajednicom i bosanski jezik.
E.boo li vam sda pleme botovsko retardirano
Mazanje ociju na kraju ce Trojka isporuciti Gasovod Dodiku i Srbiji
Nemaju pojma kakav je plan u kalendaru
Svi ministri snsd-a i hdz-a nešto ucjenjuju pitam da li mogu ovi iz trojke bilo ćim da ucjene. Nadati se da bi i oni nešto pozitivno mogli uraditi (kad bi i oni ucjenili)ili su tu da samo glasaju za prijedloge koje guraju ovi iz ove dvije stranke.
E sada kad krenu zahtjevi Dodika i Ćovića,ko ce u pameti ostati.Ma trojka su prodane glave koje ce svenuciniti za fotelju
A hoce li na sjednici biti i Zakonno VSTV i Zakon o sukobu intresa ili ce Dino slagati da nema parcijalnog raspravljanja.