Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam bosnjak ne zatrovan nacionalizmom. Puna podrska Hrvatskom narodu u Bosni i da ih se prestane preglasavati. Zaboravilo ste da su to radili Srbi 90tih, a sada i mi.
Ti si budala, pa po tome ne bi trebao nijedan Hrvat ostati u "Bošnjačkom" dijelu BiH, a trebalo bi da je to zajednička zemlja na cijeloj njenoj teritoriji. Ustvari će time i definitivno biti okončana podjela.
Treba sagledati realno i reći kako su za ovo stanje najviše krivi Bošnjaci birajući Komšića za mjesto hrv. člana, a sve po baketovoj dramaturgiji. Nedavno je izjavio, da će prvo Hrvate pa onda Srbe riješit što je većina povjerovala. Zato imamo ove proteste pred Ohr-om, to su Bošnjaci koji se boje da će im propasti ideja, a sve pod maskom očuvanja graDŽanske..
Izgleda se elBake prije te emisije dobro udario po nosu koksom pa sve izblebetao. Glupan.
Stid me kakvi smo seljaci. A bosnjak sam
Ova izjava znaci da nema nista od zelja Hrvatske i Covketa
Hahahahahhahaahhaahh. Jutros ste pisali da neće podržati. A je mi drago hahahahhaah. Kmečite još. Svijet vam više ne vjeruje. Jeste ono rekli da zlatni ljiljan osvaja izbore????
EU je 51 država SADa bez prava glasa kako reče Kolakušić! Sve je ovo politika duboke države SADa a cilj im je opet rat na Balkanu, znači depopulacija, jeftini organi, jeftina djetetina za adrenohrom i seksualna iživljavanja!!!
mislim da će se mnogi iznenaditi, kada Schmidt objavi šta je odlučio. 30 godina od završetka rata, a jedino što je u BiH napredovalo su kriminal, mito, stranačke veze, klanovi i korupcija. Sada je došlo vrijeme da se zaključi sa balkanskim papanstvom, jer zapad više nema ni vremena niti strpljenja sa papanima, niti će dozvoliti nepotrebno kuhanje balkanskog lonca.
U BiH je juče registrovano 413 novozaraženih od 1290 testiranih što je 32% !!! Vlast je toliko odgovorna da je čak i narod, čitaj svoju glasačku mašineriju, izvela na ulice i to u velikom broju. Samo im je vlast bitna a obične ljude ko j...
Bajden razočarao.
Grmi, sijeva, vrijeme se mijenja....
Bravo. Ne moze sad je dobar pa nije. Zahebavate se godinama oko zakona, primate plate i sad vam se ne svidja. Mrsh levati, svi!
To je to....ide izmjena izbornog zakona i izmjena ustava...puša ko duša...
Smit je lutka, ohr treba otjerati
E onda je dokaz da ste zadnji filter za sva nametanja
Britanski ambasador je rekao da se njihovi stavovi prema BiH nisu promjenili, ovo ameri kuhaju. Nadali smo se da pobjedi senilni Bajden i eto šta smo dobili.
Putko je izgleda u pravu , nazalost ....
Što nažalost? Ako je u pravu to je dobro
Dakle, ocito, Negdje tamo daleko, sve je dogovoreno. Pa sta se svi cudite, 15 godina sve je u pat poziciii, svi napustaju drzavu, bez obzira na naciju. Politicari iste gluposti pricaju, dogovore se da ce se dogovoriti. Pa red je da netko presjece i neka pokaze zube, kad ste vec idioti i necete da se dogovorite, bit ce vam kako vam kazemo. I to je ok, pa idioti smo u svakom slucaju.