Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj NATUKNUO 😂
To je suplja prica, pravila su jasna, svaka clanica mora dati odobrenje da bi se to desilo. krsenje pravila moglo bi uzrokovati i poremecaj i destabilizaciju NATO alijanse tako da od toga nema nista.
Cuj destabilizaciju, niko ne bi zalio sto bi tursku veto-ali
cujte i pocujte Stoltenberg natuko :D ........
e natuknem ti... zato prava raja i pobjeze iz pakla zvanog BiH cuj natuknu
novinar je natuknuo malo.
A mi u NATO? EU?
Najveći reket u historiji čovječanstva, stvoren da očuva pax amerika (ubi, popljackaj i uništi sve koji ne slušaju bezpogovirno sto glupavih Ameri naredne)
Natuknuo? Od kojeg padeža je ova riječ? Natuknuo? 😛😂😂
Sasvim ispravno. Nije od padeza, nego od glagola - natuknuti, imenica prvog roda jednine - natuknica. Znaci - smjernica, nesto sto navodi na pravi smisao izgovorene misli.
Krstasi pozurili da zastite druge krstase a ovamo Rusija radi sta zeli preko Dodika. Nece NATO da gine za Muslimansku krvi. Erdogane nedaj im, neka i oni osjete rat!
Samo tako, pokazati diktatorima da ne mogu pobijediti ujedinjenu Evropu
NatuknOooo..oh moj boze..
Svedska ako udje u nato i Rusija ce :) :) :)
Od 1990 pa do danas NATO je došao pred prag Rusiji. Jasno je da Svedska i Finska su jasna provokacija novog III Svijetskog rata koji može dovesti do nestanka pola civilizacije. I i II Svijetski rat su male bebe naspram ovog. Umjesto da vruće glave rade na smirenju tenzija, oni sve više i više pojačavaju. Iskreno se nadam da Turska će biti mudra u donošenju odluka. Njima je muka sa potresima mnogo veća od naivne Švedske i Finske koje žele u svijesnu provaliju.
Turska je i mogla donekle vući konce kako je željela do zemljotresa. Bojim se da je sa tim izgubila sve adute koje je imala. Sad je nažalost podložna ucjenama na pomoć i kredite od kojih dobrim dijelom i zavisi tako da…
Stoltenberg,gdje su pare koje clanice uplacuju za streljivo?
Nedaj Mehmete.
ovo je sve sve upit pustio nato da turkey odlučuje za swe i fin za ulazak onda spaljivanje svete knjige pa onda zastrašujuçi zemljotres tika taka sve je ovo neka caka