Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To helikopter se prevrne u zraku pa upadne na propelere, drugi se srusi u jezero, pa sad ovo....Nemojte nas braniti molim vas.
uma Zukan glavno komandujuci hahahhahahahhaha
Ima li iko normalan u OS BIH? Tako je i u policiji, koga god znam da nije znao sta ce sa sebe, otisao je na akademiju i svi primljeni. Da nam je Bog na pomoci.
Bas tako,prije je trebala stela i tad su primani pacijenti,ali sad su teski
Ma nek ste vi svi normalni koji nikad ništa niste pogriješili u životu ili nešto krivo napravili. Sve sami experti za SVE. Hvala Bogu nije nikom ništa bilo to se naravno ne moze izgovoriti nego daj da odmah vrijeđam i liječim svoje komplekse preko tastature. E pošto imamo najviše u državi ovih hrabrih na tipkanju baš tako nek nam je Bog na pomoći
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve su ovo sabotaze koje zele da naude i omalovaze OS. Takve stvari se ne prevoze bez lanaca i španera. Ko vozi kamion zna o cemu pricam
A nas sramota stadiona hahaha
kakva drzava-taka vojska
Kakva ba labudica, sa'će ga Zuko na krkače.
ja znam jednog kako je otišao u vojsku udebljao se 50 kg samo leži na stražama nedje u brdima,loži vatru i trpa u kljun
Podsjeća na vic sastali se Bosanci da natovare stroj na labudicu.
samo me jedno interesuje...KAKO?
Istinita priča. Kad su imali neko artiljerijsko gađanje na Manjači ili Glamoču morali su pucati preko svojih ljudi. Niko nije znao izračunati uglove i azimute i nije se usudio. Morali su zvati lika koji je bio artiljerijski oficir u JNA, a odavno je u penziji. Zato me ni ovo ni malo ne čudi. Čudi me možda samo kako je nisu prije izvrnuli.
Pa šta će kad ništa ne rade u vojsci idu na straže to je to nemaju veze s vojskom na kraju ovako bude kao i sa helikopterima
Dobar je Kruško.
Ko da ga je pijani Zukan vezao
Nisam znao da postoji masina za deminiranje oruzanih snaga? Svaki dan nesto novo naucim.
Sve bih dao da sam bio tamo kad su to čudo utovarili. "Ma neće to nikud", "ma vozili smo tako barem 10 puta i nije išta dogodilo", "ma kakvi lanci, idemo na ćevape kod Mehe".
Zukan bekan
Pa znaju li oni ista odraditi kako treba, vazduh, zemlja.... sve katastrofe, nedo Bog da imamo mornaricu
Ovi bi i kamen pokvarili...