Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krmak obicni
Genocidni srpski narod je izgubio kompas
Kako je to vitalni interes RS ugrožen tim sporazumom?Bez gusala, karpatskih nebuloza i doskočica molim!?
A gdje je onaj Željko Cvijanović nestao. Frajer ko da je u zemlju prop'o
Ko god voli Bosnu, Mile odmah vitalni interes i kažnjavanje
Kako vam ne dosadi više? Isto ste mala djeca, kmečite za sitnicu.
Jednom rijecju IDIOT
okoloskupštinsko lajalo
Mile Kitić" Osvetnik"
Dodik 100% kontroliše skupštinu u RSu i na taj način svaku odluku Predsjedništva može blokirati i tako je BiH taoc Dodika.
Je li Putin naredio?
Hebo njega i njegovu sjednicu
To Dodik, čeraj inat pogotovo sad kad su Englezi nagovjestili da idu u rat sa Rusijom i njenim saveznicima. Samo tako nastavi bez odstupanja.
To njemu Putin digao rep pa sad malo da zeza Evropu,sa onom pjesmom Sto je voli pjevati Nama niko nista ne moze,jaci smo od sudbine.E to ova mutava Evropa i zasluzuje a Dodo likuje
a sta ce takozvana rs bez eu pomoci,rusi i kinezi ne doniraju nista,najbolje je dodiku i ostalim ce tniccima koji se bogate i koji se ko fol bore za srbe😂😂😂😂😂
Dodik je nada Turske da BiH neće ući u EU.
Rusi ovaj karpatski điikan bosnu na sve moguce nacine. Ali mile neces dugo