Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo gofno 14 godina vlada bez izbora zapadnom obalom i grabi novac EU u svoje bisage. Bori se kralju ! Bori se i nece biti protjerivanja gnjido birokratska !
Pa i meni smijesno. Kod nas i u citavom svijetu podrska Palestincima a u Palestini (zapadna obala) nista. Ovaj ih je u ovce pretvorio.
Metka nisu ispalili. Lopate nemaju u 70 godina, 3 legalna uniformisana vojnika nemaju. Ko ce im pomoci i kako?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
4.I Mi smo u Knjizi* objavili sinovima Israilovim: “Vi ćete doista dva puta nered na Zemlji učiniti i preko mjere oholi postati. # 5.I kad dođe vrijeme prve od dvije prijetnje, poslaćemo protiv vas robove Naše, silno moćne, oni će uzduž i poprijeko zemlju vašu pregaziti, i prijetnja će se ispuniti.* # Al-Isra ☝🏼
Majmute ne pitaju te hoćete li, ko neće biće preseeljen kasnje kad budu čistit ruševine
Nakba im je od 1948 i nemaju pravo na obranu.
I Saudija je uz Izrael,kao i Egipat
a gdje Abas zivi
Svakako ce svi oni zavrsit' kod nas...bar ovi vojno sposobni nabildani komercijalisti opojnim sredstvima.
Povucite djecu i žene majku vam sebičnu i bolesnu. Na krvi djece ti i Hamas želite pprositi milostinju po svijetu, zar ne vidis sa je gotovo. Zadnje sto možete je spasiti civile i pobiti se muški.
cika Abas ne brini, sve je u bozjim rukama...bosnje laku noc , svjetla su vec davno pogasena...
Naravno ni makac iz Gaze nemaju oni mu-da da uđu jer ce ih Hamas tu pojesti
Ja sam prije hevtu reko: Gaza rahmetli!
Kjafiri ce uzeti gazu
Narednih Dana bice okrutnosti,koju zamisliti ljudski um ne moze
Sura Et-Tevba - Pokajanje 52. "Reci: 'Očekujete li za nas šta drugo već jedno od dva dobra?' A mi očekujemo da vas Allah sam ili rukama našim kazni. Pa iščekujte. Mi ćemo s vama čekati."☝🏼
nece biti jednako bilo cemu sto ste do sada vidjeli...u to sam siguran.
Zašto se sad ne borite nema druge nego borba , hoćetel pustiti da vas ko zečeve pobiju
Ko bi Balkan shvatio. Krscani podrzavaju Izrael jer ubija muslimane. Jevreji ubijaju i krscane, cak smatraju islam cistim monoteizmom, dok krscane smatraju viseboznicima. Muslimani podrzavaju Palestinu, ali su kroz historiju pokazali najvece postovanje prema Jevrejima.