Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može s nama niko. Daleko su oni od rekorda kojeg mi drzimo sa brojem ministara po glavi stanovnika.
Tanki su, kod nas i Goražde ima ministarstvo unutrašnjih poslova.
cuj Crna Gora i ministri ps u BiH ima 150 Ministara u 14 vlada drzavns 2 x entitet brcko 10 kantona ta ce Crnogorci
Eeeee, a što bi Crnogorci rekli....Đe smo mi tu.....
Crna Gora pravo super. Uvjek ti je neki bliži rod ministar.
Jeste baš, a ne kao kod nas da vazda moljakaš ima li neko vezu. Dobro postavljen sistem s građanima u vidu, nema šta
To je samo zato što se entitetski i kantonalni premijeri i ministri ne računaju. Mi i dalje imamo 13 premijera i preko 100 ministara.
A još im vojvoda Mandić planira uvesti crnogorsku Republiku Srpsku, sa sjedištem u Nikšiću. Eto odmah novih dvadesetak ministara.
Vidite ovdje sta je Milov DPS govorio = Nema Bosnjaka u CG to su sve Crnogorci Pravoslavci koji su presli na Islam https://www.montenegro.org.au/cgmuslimani.html samo da znate ljudi koja se asimilacija vodila protiv naseg naroda tamo pa je pod Milom samo bilo 5% Bosanskog a nas tamo 14,50% kad bi uzeli sve kolumne, sada je bio rast od 100% na 10%