Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slike poznate 😔 Zao mi sto nedužni stradaju i strahuju 😭
Dok lozioničari i šatro patriote i lideri zavađaju i sjede po skupim hotelima sa otmjenim večericama i ljubavnicama prosti narod se prima na te gluposti i ispašta zbog svoje neukosti isto kao i mi...rat je najveći biznis da bogat postane još bogatiji a sirot da pogine ili ako ostane živ još siromašniji a patriotizam i te priče to je šuplja za bijedu
Sta ima da bjeze kad Je Vlada Azerbejdzana garantovala normalan nastavak zivota i veci standard za sve stanovnike samo mjenjaju vlast u regiji.
Nedaj Bože nikome . A ako su Azerbejdzanci muslimani pa znaju za : Nedirati nedužne ljude, nepovrijedjivati zarobljenike, bezpotrebno životinje i infrastrukture, i najvažnije i čovječnosti žene i djecu zaštititi. Selam iz Bosne.
Sve dok ne dira tvoje ne diraj ni tudze, svi se late za mejnik i eto ti belaja kasnije je sve kolaterala selam iz Bosne
Kojoj "bratskoj" zemlji su rusi ikad pomogli...i tim sto su navodno "pomogli" tipa Sj.Koreja bolje i da nisu kad pogledas gdje danas Sj. Koreja a gdje zapadno orijentisana Juzna Koreja....
tvojoj nani i djedu su pomogli klocu jedan u svjetskim ratovima glupane
Sta kazu ovi sto se busaju u putka?
Kad ti Rusija garantira mir i stabilnost a neprijatelj te gadja t72 tenkovima. Sreca pa je Nikol nije glup da svoje ljude salje i gine oko ruske podmetacine. Kad garantiraju mir nek se dokazu a ti cuvaj svoje ljude i svoju zemlju.
Ovako nekako:djelimo stančić ja i jedna petočlana porodica pa se ja udrižim sa nekim siledžijom i zauzmem dnevni boravak pa kažem" e ovo je sad moja soba a vas pet se zgurajte u kuhinju i hodnik a ako vam nije pravo ima da budete bjeni jer moj jaran je siledžija".Oni se naljute i odbiju i još mi zaprijete a ja se onda ogrnem dekom,dograbim kesu i trk kod jarana po zaštitu.Sad je vas pitam JESAM LI JA ZA ŽALJENJE ILI JOK?
Napravili zločine i etničko čišćenje. Potom imali punih 30 godina da iz pozicije jačeg, ostvare dijalog i pomirenje. Sad je kasno, a jedina nada im je da se Azeri neće ponašati kao sto su dosad oni.
Zašto! Tražite kod Bidena, njega ste izabrali
Zalosno
Ovi pravoslavci se svugdje isto ponasaju. Hrvatska, BiH, Kosovo, Azerbaijan.
Armenci su apostolski kršćani, nisu pravoslavci.
Ne lupaj gluposti....About 97% of citizens belong to the Armenian Apostolic Church, an Eastern Christian denomination in communion with the other Oriental Orthodox churches
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poznato iz Potočara, samo intezitet krvoločnosti u ovoj oblasti se ne može porediti kako to genocidaš zna